Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 29, 2010

Stephanie26 woog op het moment van schrijven 81.90 kg (bmi: 28.34).

:dagboekje03:

Ik heb me echt misdragen de afgelopen dagen, op het gebied van voedsel dan. Maandag heb ik normaal avondeten op. Maar met mayo en spinazie a la creme :S Dinsdag ben ik met mijn vriend naar Valkenburg geweest, we hebben dus wel veel gelopen. Ik heb 's ochtends gewoon een maaltijdvervanger gegeten maar 's middags heb ik een omelet op met 2 witte boterhammen met boter en in de omelet zat ham, champignons, ui en nog wat ingredienten. 's avonds hebben we chinees gehaald en ik heb bijna 2 porties op :(. Je snapt natuurlijk wel dat ik daarna de weegschaal consequent heb ontweken. Gister heb ik me overdag goed gedragen maar 's avonds heb ik 2 pitabroodjes shoarma gegeten met knoflooksaus en een handje patat, ook met knoflooksaus. Ook ben ik gister niet wezen hardlopen, dus dat moet ik straks inhalen.

Ik heb op zich wel redenen waarom ik zo slecht heb gegeten... Maar uiteindelijk zijn dat enkel smoesjes. Want waar een wil is, is een weg.

Dus vandaag weer streng tegen mezelf geweest en ik ben op de weegschaal gaan staan. Gelukkig weeg ik nog hetzelfde als bij me laatste weging :poeh: Maar ik ben natuurlijk niet trots op mezelf. Zit nu weer netjes aan mijn vanillashake. Straks even naar de supermarkt om wat rauwkost te halen voor bij mijn avondeten.

En nu gewoon weer normaal doen!

:schopondermijnkont:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan