Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 29, 2010

StephanieH woog op het moment van schrijven 107.50 kg (bmi: 33.93).

Het gaat moeizaam en heeeeeeel erg langzaam, maar ik ben toch afgevallen :-) Ondanks mijn glaasje wijn op de camping :-)
Ik loop erg veel, gemiddeld ruim 10 km per dag en ben de afgelopen week 0,5 kilo afgevallen. Als ik dus zo blijf lopen zou het nog een hele kilo kunnen zijn tijdens mijn vakantie???? Ik hoop het, want het gaat wel erg langzaam zo. Ik heb in ieder geval het gevoel dat ik er wel extreem veel voor moet doen en laten!!
Vandaag gaan we weer terug naar de camping, voor die tijd nog even langs de Lidl voor wat lekker BBQ-vlees, dan kunnen we vanavond op de camping meteen BBQ-en :-) Nu eerst aankleden en de hond uitlaten, dan gaan we daarna weer op weg naar de camping :-):bbq: :wandelen:

July 30, 2010 om 01:04
Balen hè. Maar.... er zijn er toch echt niet veel die afvallen in de vakantie,daarin ben je echt een uitzondering hoor!
Na de vakantie even twee weken heel streng dan zal je zien dat jij ook weer goed in de afvalflow komt! ( dus geen ijs,wijn,voorgemarineerd vlees enzo ;) )

:xmx:
August 2, 2010 om 01:59
En? Al veel gekantklost? ;)

:xmx:
August 27, 2010 om 04:31
???
October 17, 2010 om 03:40
Die je nog mee???
October 20, 2010 om 12:42
Nou ehhhhh :-))) Ik wil nog steeds afvallen, daar is niets in veranderd, maar de rest van mijn leven wel :-))
Ik heb een nieuwe baan en reis nu 4 u per dag naar mijn nieuw werk ... dat betekent dat ik amper nog tijd heb voor mailen, ik sta op om kwart voor vijf en kom tegen half zeven thuis 's avonds, als ik dan de volgende dag moet werken lig ik om negen uur zo ongeveer weer in bed :-))) Ik val niet vel af, maar merk aan mijn lijf dat dat wel veranderd!! Ik had een nieuwe broek besteld en gekocht in de maat 46, maar volgens mijn vriendin was die te groot, jammer dat ik die gekocht had :-)))) En nu ik die broek wat langer gedragen heb merk ik wel dat hij eigenlijk te groot is ..... daar moet ik wel aan wennen :-)))))) Ik heb al veel spullen in maat 44/46 .... maa als je van 54/56 komt kun je je bijna nier voorstellen dat je al in die kleine maatjes past :-))))) Voelt wel lekker!!!
Onbekend
January 5, 2011 om 15:10
Hoihoi, jij hebt hier al lang niet meer geschreven!!

Gaat ie lekker?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan