Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 29, 2010

Gekelogtenberg woog op het moment van schrijven 91.80 kg (bmi: 29.98).

Gisteravond weer aangeschoven en Bart had weer een heerlijk menu gekookt. Toen hij vertelde dat een onderdeel van dat menu een langzaam gegaarde aardappeltaart was met crème fraîche wist ik dat het mis zou gaan. En ja hoor, wie wil er nog een stukje? Ik natuurlijk. Dat viel natuurlijk helemaal buiten het koolhydratenuurtje van Yvonne, maar gelukkig deed ik daar toch al niet aan. Vanmorgen 1,4 kg aangekomen vergeleken met gisteren. En dat terwijl ik de darmen ook enigszins van streek heb. Maar ach, het komt wel weer goed.
Vanmorgen voelde voor het eerst de klont mascarpone niet zo goed in de maag, dus die laat ik in het vervolg in de winkel liggen. Maak dit bakje nog wel leeg, maar dan moet ik toch wat caloriearmer gaan ontbijten.
De temperaturen zijn hier heerlijk, voor de honden in ieder geval. Het is net boven de 20 graden. In de wind wat fris, maar nu komt een meegenomen jasje ook eens uit de kast. Het is half bewolkt, ik hoop dat de zon straks de gaten weet te vinden. En dan weer lekker met een boekje voor de caravan. De boodschappen zijn al binnen en Tim kookt vanavond.
Echt vakantie hier.
En hoe het met de lijn gaat vertel ik morgen wel weer, ik hoop dat op beter nieuws.
:gekelogtenberg:

July 29, 2010 om 07:40
Hallo Geke,
Ik heb even op de site van de camping gekeken ziet er gezellig uit en jullie vermaken je prima nog een fijne vakantie en geniet en de lijn komt wel weer als je thuis bent.
groeten Eline
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan