Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 29, 2010

Smartie30 woog op het moment van schrijven 99.90 kg (bmi: 34.98).

Hello ladies!

Ik ben terug van weggeweest. Ben even op vakantie in Italie geweest. Helaas niet de ontspannende reis geworden waar ik zo naar verlangde maar dat is een verhaal op zich. Een verhaal waarin ik 24 uur per dag de psycholoog kon spelen: erg vermoeiend. Het bracht mij ook in schommelende emoties en na de vakantie ben ik gestopt met de pil (na maanden doorslikken) en in combinatie met die heftige emoties heb ik 2 vreetbuien achter de rug. De eerste avond was met een zak kitkat die in mijn mond verdween en de tweede avond (gister) met een zak pannenkoeken waarvan er 8 of 9 met een dikke laag stroop in mijn buik beland zijn. Vanochtend gaf de weegschaal 99.9 kg aan en de 100 wil ik echt echt echt niet meer in beeld zien staan dus GENOEG! Alle zeilen weer in de goede richting zetten: die emoties hoorde niet eens bij mij die trok ik naar me toe. Dus: weer voor mezelf kiezen! Sporten, het liefst elke dag (behalve zondag) en ik ben vanochtend weer met Atkins begonnen. Stond al een week of 5/6 stil en nu ik door vakantie/komende ongesteldheid/vreetbuien weer ben aangekomen gaat het roer weer om. Ik wil AFVALLEN! Dus helemaal op streng regime. Het zal me lukken! Ik zal ook weer vaker hier zijn om leuke dingen te melden en eventuele teleurstellingen/frustraties van me af te schrijven ipv het te zoeken in een zak kitkat (have a break!) of pannenkoeken. Daarna voel je je helemaal slecht! En natuurlijk ben ik er weer om mijn buddies te steunen! Sjakka: we kunnen het!

liefs, Smartie

July 29, 2010 om 13:47
Heehey!

Goed dat je er weer bent! Jammer dat je vakantie niet is geworden wat je ervan gehoopt had, maar ik hoop toch dat je wel een beetje uitgerust bent of dat je anders nog tijd hebt om dat alsnog te kunnen doen :)
Laat dat emotie eten niet de overhand nemen he, zeker omdat wat je al zegt het niet jouw emoties zijn! Zonde van al dat werk wat je weer moet doen om het eraf te krijgen!
Ga er weer voor.
:jijkomterwel:

Succes!
Liefs, Logo
July 30, 2010 om 09:59
Hoi Smartie,

Ja, in mn gezicht en schouders is het heel goed te zien, helaas blijven mn buik en bovenbenen nog dik :(
Bedankt voor het compliment!

Ik kan de pil niet doorslikken omdat ik vrijwel meteen lichte doorbraakbloedingen krijg, als ik wel door blijf slikken dan komt de menstruatie er gewoon doorheen. De wil van mn lichaam is blijkbaar sterker dan die van de pil. (dit is overigens niet altijd zo hoor, maar ik voel het al als het niet gaat lukken). Ik probeer nu dus een paar dagen uit te stellen zodat het met het weekendje dat we nog weg willen, mn passing en uiteindelijk de bruiloft en huwelijksreis wel zo goed mogelijk uitkomt. Rotgedoe altijd....
Ik ben benieuwd naar de uitwerking bij jou! Als ik het mag geloven ga je straks dus je ideale man ontmoeten haha en ook hele belangrijker makkelijker afvallen. Ik ben benieuwd...!

:veelsucces:
Groetjes Logo
August 9, 2010 om 12:40
Weer lekker aan het afvallen?? Onderin die 98 zitten moet beter voelen!

:veelsucces:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan