Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 29, 2010

Sushidushi woog op het moment van schrijven 93.60 kg (bmi: 30.92).

Gisteren woog ik verdorie gewoon 94.5, weer 0.5 erbij dus. Dit keer echter wel te verklaren want avond ervoor bbq met schoonouders die net terug waren van vakantie, en dat turks brood bleeeeef me maar aanstaren.:omg: 'Eet me, eeeeet me'. En dat heb ik dus gedaan. Verder stukje vis, stukje kip en halve zelfgemaakte hamburger (dus alleen extra mager rundergehakt met ei en kruiden) en geen wijn, waardoor m'n schoonouders nu waarschijnlijk denken dat ik zwanger ben. :-D

Gisteren naar IKEA geweest (heel veel gekocht) en als kleine lunch gemarineerde zalm op met een flesje spa rood. 's Middags nog even Apeldoorn in, want m'n lief weegt al 100 jaar hetzelfde, en met platte, strakke buik en ideale borstkas (not complaining:D) is het voor hem altijd erg makkelijk kleding kopen, dus even langs de Zara. Ik heb mezelf beloofd dat ik in november als we samen met vrienden een dagje weg gaan weer kleding mag kopen.
Bij de HEMA carpaccio gehaald toen vriendlief aan de vette rookworst ging.:kwijl:

Vanmorgen werd ik om 5 uur al wakker. Voor ik een blokje om ging met de hond even gewogen, 94.0. Dus was al wel weer blijer. Nog even bed ingekropen, en om 10.00, de tijd waarop ik normaal weeg, weer gewogen....93.4. :eek: Snap er niks van, maar heb vanmorgen maar even het gemiddelde van die twee getallen ingevuld, zien we morgen wel weer verder.

Nou, ik ga mn boodschapjes voor vandaag doen.

Fijne dag allemaal. :knuffel:

Onbekend
July 29, 2010 om 08:30
Je gaat als een sneltrein, echt super.

En ik weet het hoor, geen frietjes voor mij, maar het water staat me toch vaak aan de lippen hoor. Zeker als ik zelf op een 'heerlijke' rijstwafel zit te knabbelen.

Ach ja, voor wat hoort wat. Dus gewoon tanden op elkaar en denken aan het doel. Er super uitzien op de trouw van m'n zusje.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan