Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 29, 2010

Rissie83 woog op het moment van schrijven 82.70 kg (bmi: 27.00).

:rozen:

:goedemiddag2:

Alweer over de helft van een week alleen!
Nou ja, alleen.... :hartje: is aan het werk en ik vermaak me wel!
Maandag de muur geverfd; grijs ipv paars. Gelijk de meubels verschoven en geshopt 's middags voor wat leuke accesoires.. (tja, samenwonen in het huis van een man betekent wel dat je het zelf aan moet kleden!)
:winkelen:
's avonds lekker makkelijk gegeten, want door het shoppen was ik nogal vergeten boodschappen te doen:duh:.. (ja, even snel eten voor die avond..)

Dinsdag 's morgens boodschappen gedaan :boodschappen3:en lekker naar de markt geweest. Flink wat zomerfruit gekocht, heerlijk!
Na de boodschappen lunchen bij buddy Grabje. Heelijke bagels met (light!) kruidenkaas en zalm. Gezellig bijgekletst, want dat was alweer ff geleden.
's Middags mijn nagels laten doen (heb gelnagels en die groeien nogal hard uit met dit mooie weer)
's avonds lekker gekookte mosselen gegeten met :hartje: (die dat gelukkig ook lekker vindt!) als toetje een smoothie gemaakt van aardbeien en banaan met yoghurt en melk.

Gisteren (woensdag) spontaan met buddy Sannie naar Ikea geweest, wij kopen daar bijna nooit wat, maar vinden het nog steeds om er af en toe ff rond te lopen.. Wel gelijk ff geluncht, gehaktballetjes!!
Daarna naar huis om de was op te hangen (want ja, ondertussen speel ik ook nog ff huisvrouwtje!) en gelijk door naar de tram om met collega en buddy Ellen naar de bios te gaan.
We zijn naar the sorcerers apprentice geweest, met Nicolas Cage, leuke film!! Daarna met Ellen nog ff geshopt bij C&A, leuke aanbiedingen. Uiteindelijk ging zij met een tas vol kleding naar huis en had ik noppes.. (geeft niet, mijn tijd komt wel weer ;))
Toen ik thuis kwam, nog een wasje gedraaid en de keukenkastjes gereorganiseerd..
's Avonds lekker zalm in parmaham gegeten met aardappeltjes uit de oven en roerbakgroenten gegeten, jummie!!

Vandaag lekker thuis aan het rommelen.. Heb de berging opgeruimd (had :hartje: al wel gedaan, maar ik heb nu nog 2 lege planken..:irule:)
Daarna verder gegaan met mijn projectje: de spiegel! Vorige week hebben we een lap stof over de spiegel heen gespannen en daarop mag ik me nu uitleven met foto's, linten en andere leuke dingen. Het wordt nog wel wat hier!:ja:
Ondertussen nog ff een was gedraaid, de WC en badkamer opgeleukt met tegelstickers, de logeerkamer opgeruimd en gestofzuigd.
En zo dadelijk ga ik lekker een smoothie maken en op de bank ploffen met 2 seizoenen 'charmed'. En tussendoor nog even mijn haar verven, want de uitgroei is enorm!:oops01:
Vanavond weer lekker koken voor :hartje:: ordinaire andijviestamppot (maar lékker!)

Ik ben er ondertussen wel achter dat je beter aan het werk kunt zijn, want man, ik heb het druk!!:pfff:
Gelukkig wel allemaal leuke dingen!!:partytime:
Morgen namelijk nog een dagje naar mijn ouders op de boot, heerlijk zwemmen, zonnen, niks doen:vingerinneus: en tóch bruin worden! Wat wil je nog meer?!

Zijn jullie ook zo druk??

:groetjes:
:vislijn:


July 29, 2010, gewijzigd door JannieQ op July 29, 2010 om 08:49
Bedankt voor de glowgolf-tip, wie weet gaan we dat wel doen. En nog meer tips zijn altijd welkom, laat maar weten!

Bevalt het samenwonen nog steeds? Leuk om het naar jullie zin te maken, een plek van samen. Ben benieuwd naar je spiegelcreatie. Zet je een keer een foto ervan op je profiel hier?

Jij ziet trouwens ook veel buddies real life, leuk zeg!
Enne veel plezier op de boot van je ouders, lijkt me heerlijk.

Ik rommel ook wat aan, af en toe een dagje of ochtend/middagje werken en vacaturesites afstruinen, maar het is goed vol te houden zo ;)

Liefs
Onbekend
July 29, 2010 om 11:48
Hoi hoi,

Op werk kon ik niet alles lezen. Internet werkte vandaag niet echt mee.
Maaruhhh, hoe bevalt het niets doen :ffdenken:. Nog even en dan kan je je weer afreageren op die kleine kinderen. Dat was toch de reden om het onderwijs in te gaan?
Ik kan weer mijn haar in een staart doen, kan zelfs mijn neus aanraken. Gister was dat nog heel erg pijnlijk. Alles voor een goeddoel... In dit geval: pijn lijden!!

Misschien zie ik je nog verschijnen met je MP3. Morgen ga ik boodschappen halen. Straks even een lijstje in elkaar flansen. Ik zal beginnen met drinken :bigsmile:.

Groetjes,
De muts van de overkant
Onbekend
July 30, 2010 om 02:14
Hoi hoi,

Kan ik uitslapen, ben ik vrooeg wakker. Gelukkig niet gedroomd over Job Cohen... Als dat zo was dan was ik naar de dokter gegaan.

Ik heb om 10.00 uur met Gab in de sportschool afgesproken, lekker aan de cardio. Ik heb de muziek van je MP3 gewoon over gezet op de mijne, ben erg benieuwd wat ik straks hoor :D.

Veel plezier bij je ouders op de boot.

Groetjes,
Sandra
Onbekend
July 30, 2010 om 03:35
Zo jij hebt het druk zeg!
Ik heb het echt niet zooooo druk nee.
Maar volgens mij heb je het wel gezellig druk.
Jij hoeft echt nog maar een beetje en dan heb je je streeftgewicht bereikt he, wat ontzettend knap van je!
:knapgedaan:
July 31, 2010 om 05:47
Zweedse gehaktballetjes, superlekker bij de ikea! haha,
heb ook weer een zak meegenomen daar.. zo lekker!
Ga in september samenwonen, dus dan heb ik alvast balletjes
in huis en ga ik die eens klaarmaken voor vriendjelief.

Verder ben ik nog steeds: ziek, zwak en misselijk van de vakantie
echt zo balen! denk je uitgerust te zijn.. begeeft je keel het,
zit heel je kop vol en doet je rug nog steeds megazeer van het
enthousiaste limbodansen op vakantie, haha..

Maar afgevallen, heerlijk toch! ga in september weer met vriendjelief&
hoop weet wat af te vallen en dan toch onder die 80 te komen,
want vakanties zijn voor mij ideaal qua lijnen.. kan niet goed eten
met die warmte en vind alleen waterijsjes en salades lekker ;)

Jij nog vakantieplannen?!

Liefs,
Zoeper
Onbekend
July 31, 2010 om 07:32
Hoi hoi,

Ik wil graag een rode auto... Ik mis mijn golf, hahaha. En een krasje meer of minider maakt nu ook niet meer uit.

Waarborgfonds kan ik niets mee. Heb het eerder uitgezocht en uit laten zoeken. Ik laat mijn auto nu "zwart" doen dus dan dan krijg je niets vergoed. Ik wil geen € 4.000,- er voor betalen (verzekeringswerk) in de hoop dat ik ooit iets terug krijg van het waarborgfonds.

Je moet kunnen aantonen dat het door een auto of fiets komt, of weten wie de dader is. Ik laat het gewoon "zwart" doen. Dennis had jaren geleden iets dat via waarborgfonds liep en hij heeft nog steeds zijn geld niet.

Ik heb momenteel wel iets meer drinken in huis. Zelfs frisdrank. Dat drink ik thuis zelden, alleen bij andere drink ik nog frisdrank.

Was het gezellig boodschappen halen met zwagertje? Ik neem aan dat jullie boodschappen gingen halen, aangezien jullie rechtsaf gingen waar ik recht door ging :).

Groetjes,
Sandra
Onbekend
August 1, 2010 om 10:31
Hey,

Ik kwam er zaterdag achter dat mijn boten zijn aangekomen :haha:.
Mijn boten wogen jaren 5,4 kilo en nu 5,5 kilo! Ik wist niet dat het kon.
Ik vond het wel grappig om te zien :).

Groetjes,
Sandra
Onbekend
August 1, 2010 om 13:00
Oja, inderdaad botten, hahaha.
Ik heb niet zoveel met boten :P.

Ik begin een beetje hoofdpijn te krijgen, weer met school bezig.
Ik ga mijn pc eindelijk uitzetten, nadat ik iets door gemaild heb naar werk. Er is niets meer gekomen van wandelen of fietsen. Wandelen is niets voor me en ik keek net naar mijn fiets en dacht: "die staat daar prima".

Ik heb zin om te douchen en mijn pyjama aan te trekken, dat ga ik zo lekker doen. Leuk die rustige vrienden... Gewoon van het balkon gooien, zijn ze snel beneden :P.

Ik ben woensdag vrij, mocht je geen plannen hebben dan kunnen we misschien iets doen... Dansje of zo, hahaha. Maandag naar Bodypump, dus het kan zijn dat ik woensdag weer spierpijn heb :S. Ik hoor het wel.

Groetjes,
Sandra
Onbekend
August 2, 2010 om 01:47
Hoi hoi,

Ontbijten bij de Ikea klinkt leuk, maar denk dat ik dan nog in mijn bedje lig. Ben eigen van plan om tot 10.30u/11.00 uur in bed te blijven. Dus het ontbijten sla ik even over. Die films is prima. Ik denk niet dat ik je mee krijg in de regen om een wandeling te maken, hahaha.

Groetjes,
Sandra
Onbekend
August 2, 2010 om 03:18
Hé hallo Rissie,
Leuk dat je reageerd:telefoneren:,dus weer even een tegenbericht.Ja dat roken is wat,terwijl ik niks meer of minder at kwam ik in een week zoveel aan.Nou dat had ik er niet voor over daar had ik te veel voor moeten knokken.Dus ik heb besloten om na mijn streef,5 kg exstra af te vallen voor het weer op nieuw beginnen te stoppen met roken.Moet toch kunnen?.
Kijk een strakke huid op mijn leeftijd kan ik wel vergeten,maar ik ben (dik) tevreden.In mijn hoofd voel ik me nog wel eens dik,maar je moet ook niet het uiterste willen.
Maar zoals ik bij jouw gekeken heb,ben je er ook zowat,dus appeltje eitje.
Al hoewel de laatste kg moeilijker zijn hoor dat gaat per onsje.Maar haast hoeven we toch niet te hebben.Het zat er ook niet in één keer aan.
Ik kan niet anders zeggen,blijf het knoppie voor het afvallen omhouden,en dan komt het goed.:foto2:
Groeten agnes.:goodluck:

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan