Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 29, 2010

Lichtinalles woog op het moment van schrijven 103.10 kg (bmi: 34.85).

woensdagochtend lesgegeven. daar ik het eerste onderwerp op de ochtend was ging het redelijk goed. ik zag toen dat ze toch meer Engels opgepikt hadden dan ik had gedacht.

`s middags carrierebegeleiding gehad. was heel boeiend. dit was een kennismaking en over twee weken gaan we kijken waar mijn sterke kanten en valkuilen zitten. ik ben benieuwd.

daarna lekker wezen shoppen met mijn dochter Karin. mooi vest gekocht voor als het weer wat frisser is.

`s avonds lekker rustig aan gedaan.

vanochtend uitgeslapen. daarna een shoud van de crimson circle gelezen. was weer zeer interessant. staat er dat je je potentielen aan het ontdekken bent en dat het een zeer chaotische tijd is. don`t I know this. (meer info op www.crimsoncircle.com) ik lees de Engelse versie. heel boeiend.
het huiswerk was deze keer ga lekker shoppen en kijk goed rond maar koop niks. mooi te laat voor mij. je zult dan ervaren dat je je tot verschillende dingen aangetrokken voelt, observeer het, maar ga er niet op in. koop niks. zo werkt het dus ook met je potentielen. het is wel een leuke opdracht dus ik ga hem vanmiddag nog een keer bewust doen. gisteren voelde ik me nl. tot heel veel aangetrokken. ben gewoon de winkel uitgelopen omdat ik zoveel leuks zag. gebeurt natuurlijk alijd als je er geen geld voor hebt. maar dat maakt niks uit.
ik ga nu mijn mobiel ophalen en mijn lenzen.
en dan is het weer etenstijd.

:lichtinalles:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan