Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 29, 2010

Kippie1969 woog op het moment van schrijven 108.30 kg (bmi: 33.43).

Het gaat goed! Vandaag heb ik héééél veel water gedronken en gewoon gegeten. Ik ben verpleegster in een ziekenhuis en eet 's middags warm op het werk. Dat is gemakkelijk, dan hoef ik 's avonds niet meer te koken! Ik weet niet of het me zal lukken, en het zal waarschijnlijk lang duren, maar ik geloof echt dat het zal lukken deze keer!

Onbekend
July 29, 2010 om 13:20
tuurlijk is dat ok !! Gezellig.Wat een giller:haha: dat die foto in Stockholm gemaakt is.Het is echt net in het Julianapark hier in het Westland.Als ik weer wat kan lopen:wandelen: zal ik eens vragen of mijn man een foto van mij maakt daar op die plek en die zal ik dan op de site zetten.Je ziet er op de foto echt fantastisch uit,en je hebt dat dus al eens bereikt dus dat gaat je ongetwijfeld weer lukken.:yougogirl:
Met mij gaat het goed.Ik heb een gebroken enkel gehad en nu is maandag het gips eraf gegaan.dat was niet zo'n succes want het was nog best pijnlijk allemaal.Maar vandaag terug geweest en het is allemaal in orde:ballon:.Enkel is nu ingetaped en dat is heerlijk.Lekker stevig en ik mag er dus mee lopen , zonder krukken .Heerlijk !!!!En als ik me zo lekker voel kan ik dus ook goed lijnen.:wave:Idioot werkt dat bij mij.Voel ik me rot dan eet ik meer en voel ik me nog rotter en andersom precies hetzelfde. Tut dat ik ben.
Hou vol he en ik ga eens even kijken hoe ik je dan als buddy kan toevoegen ook :ffdenken:

groetjes Marianne:hearts:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan