Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 4, 2010

Richie woog op het moment van schrijven 111.00 kg (bmi: 35.43).

update 22-08-2010
Nou, het lukt dus echt voor geen meter. Ik ben teveel met mezelf bezig en vergeet hierbij het afvallen. Eerst maar eens met mezelf in het reine komen en dan zien we wel weer verder. Ondertussen zal ik m'n buddies blijven aanmoedigen met zoveel mogelijk toejuichingen. Iedereen een prettig weekeinde verder.

Richie

update 16-08-2010

ik ga eerst maar eens proberen om andere zaken op orde te brengen. Teveel hooi op je vork werkt ook niet. Bovendien is het nu vakantie........

update 10-08-2010

Twee schitterende evenementen achter de rug. Angela Wiedl en de Gouden Bruiloft. Misschien dat het daardoor momenteel zo zwaar gaat. Op de weegschaal gestaan en weer beseffen dat ik weer bijna in de buurt van een gewicht van 3 cijfers kom. En momenteel interesseert me dat niet veel. Of beter gezegd niets. Ofwel, de motivatie is weer ver zoek. Ik word moe van mezelf. Nou Richie......kom op......doe eens iets goeds!!!!!!!!

Hoi beste mensen,

qua afvallen geen goede week achter de rug. Ik heb me deze week ook met veel andere dingen beziggehouden. In het weekeinde bij mijn favoriete zangeres Angela Wiedl geweest in Eupen. Zij trad op tijdens een feest daar en gaf een concert dat maar liefst een uur duurde. De nodige foto's weer gemaakt en even bijgebabbeld, dus mijn dag kon niet meer stuk. Maar ja, op die dagen wordt er veel gegeten en veel gedronken. En drinken doe ik niet, zeker niet met anti-depressiva, maar die alcoholvrije drankjes hakt er ook in.
Aanstaande vrijdag hebben mijn ouders een gouden bruiloft, dus ook dan zal ik wat meer eten en drinken dan normaal. Het lopen pak ik volgende weer opnieuw op met mijn zoon. Ik geef mezelf dus deze week wat speling, maar volgende week gaan we er weer stevig tegen aan.
Een ieder een hele mooie week en veel succes met jullie poging.

groetjes, Richie
August 4, 2010 om 07:56
Hallo Richie

Wat goed dat je binnenkort terug gaat lopen. Het is heel verstandig dat je rustig start. Het is ook fijn dat je zoon gaat meelopen.

Ik ben helaas terug verkouden, maar ik laat me niet doen. En ik ben ook weer druk aan het studeren, want over 2,5 week heb ik terug examens. :(
:studeren:

Veel plezier tijdens het feest van je ouders! :party:

:gewichtsvermindering:

:knuffel::lindsay:
September 6, 2010 om 07:38
Hoi Richie,
het is angstaanvallend stil bij jou. Als dat bij mij gebeurt (en dat gebeurd nog al eens) is het meestal ook goed mis. Hoop dat dat bij jou niet het geval is natuurlijk en dat ik je hier snel weer zie. Het kan nooit zo mis zijn dat je hier geen nieuwe start kunt maken. Groetjes van Kiek
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan