Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 4, 2010

IWant2bePerfect woog op het moment van schrijven 50.00 kg (bmi: 18.82).

Hey,
Ik heb enkele dagen geen bericht in mijn dagboek geplaatst, omdat ik even tijd nodig had om na te denken wat ik wil... Wil ik echt zo blijven eten en gewoon bijkomen? Wil ik proberen normaal te eten en dus op mijn gewicht proberen te blijven? Of wil ik gewoon afvallen?
Ik weet niet wat ik wil! Ik ben er nog steeds niet uit! Ik wil eten en blijven eten en daarbij geen buikpijn of opgezette maag waardoor ik begin te flippen! Ik wil gewoon afvallen! Maar al deze dingen gaan niet samen! De laatste dagen ben ik meer en meer aan het knoeien met lax en ik geraak er maar niet uit wat ik precies wil en waarvoor ik kies!
Nu heb ik me dus voorgenomen of 's morgens te eten als het moet, 's middags zeker eten en 's avonds max. 2 boterhammen met beleg. Tussendoor zoveel fruit als ik zelf wil. Ik hoop dat het me deze keer wel eens lukt en dat ik me gewoon terug goed voel in mijn lichaam, maar ik denk niet dat ik dat kan...

Wat heb ik anders gedaan buiten eten en lax de voorbije dagen? Eumh... Veel gewerkt en eergisteren om mijn fieuwe 2ehands fiets geweest en daarna nog om een draagbare harde schijf. Dat is zowat alles... Vandaag moet ik niet werken en heb ik de ganse dag dus niets te doen qua verplichting. Deze morgen al 2 films gekeken en deze namiddag, daar ben ik nog niet over uit wat ik ga doen. Waarschijnlijk niets.

Ik ga vanaf nu mijn dagboekje wat proberen bij te houden. :)
Mijn eetdagboek ga ik voorlopig niet bijhouden, want als ik die kcals zie, dan flip ik weer en ik heb geen zin in weer een eetbui.

Tot mijn volgend berichtje,
xxx

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan