Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 4, 2010

Nouke woog op het moment van schrijven 93.80 kg (bmi: 33.23).

In elk geval niet zwaarder geworden en daar ben ik heel blij mee. Het WW-dieet is goed bij te houden. Ik hou zelfs nog punten over, zonder hongergevoel. Want dat mag je niet hebben, maar ik ga ook niet dooreten om mijn punten op te hebben? Koken doe ik nu echt gezond, al zeg ik het zelf. Vandaag bloemkool met aardappelen (zonder sausjes, daar hou ik sowieso niet van) en kabeljauwfilet. Ik moet zeggen het is goed vol te houden. Morgen ga ik voor 2 daagjes met mams naar Luxemburg. Dan zal het wat moeilijker worden als je zelf niet in de keuken kunt staan. Maar mijn extra 49 punten van deze week heb ik nog helemaal niet gebruikt, dus dat komt vast goed.
Ik geloof erin! Ik kan het!

Mijn eerste streefdoel is: =5kg= Nog 4,6 te gaan!

August 4, 2010 om 12:26
Hoi hoi Manon.

Heerlijk om te lezen dat je zo in jezelf gelooft!
Dat is de basis die je moet hebben :)
Ik ben zelf ook nog niet zo lang bezig maar heb dat gevoel (dit keer) ook echt en owww wat voelt dat lekker.
Ik wens je heel veel succes toe met de strijd tegen de ongewenste kilo's!

Liefs Mar

:geloofinjezelf::gogo:
August 7, 2010 om 06:44
Hoi Manon,
Leuk dat je mij hebt toegevoegd als buddy - ik ga jou ook toevoegen! Ik ben zelf vorige week (weer...) begonnen en voor het eerst actief via dit forum en ik vind het geweldig motiverend, het geeft echt het heel direct het gevoel dat je er niet alleen voor staat! :goteam:
Supergoed dat je weer begonnen bent, dat is de eerste heel belangrijke stap, dat die knop weer om moet inderdaad! Ik heb zelf nog nooit WW gedaan - wel allerlei andere dingen. Ik probeer het deze keer met gezond eten, minder calorieën en heel veel bewegen - maar dat zal WW ongetwijfeld ook zo'n beetje inhouden, of niet? Had je het leuk met je moeder in Luxemburg en was het goed vol te houden met je dieet? Het is inderdaad lastig als je niet zelf in de keuken staat, ik ondervond het in mijn vakantie met mijn zusje ook weer...
Ik zag dat je trouwens in Limburg woont - ik woon daar zelf niet meer, maar kom er wel vandaan en ben er opgegroeid!
Veel succes en tot gauw!
:fooddiva:
August 7, 2010 om 11:45
Hoi Manon,
Helemaal waar wat je schrijft dat het makkelijker is als je vakantie hebt dan wanneer je werkt, heerlijk als je de tijd aan jezelf hebt. Fijn dat jij nog een weekje voor de boeg hebt - ik begin maandag weer zo'n beetje op halve kracht.
Ik hou hier op de site alles bij wat ik eet en tel de calorieën, inname en wat ik verbrand met sporten - ik heb het boek jij.valtaf, maar dat volg ik niet naar de letter.
Tot snel!
:fooddiva:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan