Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 4, 2010

Saannee woog op het moment van schrijven 66.70 kg (bmi: 22.81).

Jiiihaaaaaa!

-1kg :weegschaalrose: op twee dagen tijd.
Gaat lekker, leuk begin! :D

Ik ben wel ongesteld nu, net van op de dag dat ik begon met mijn dieet.
Dus dan weet ik altijd wel meer en misschien ben ik tevroeg aan het juichen.
Maar heee, dit is leuk leuk leuuukkk! :D

Ik drink minstens 2 liter per dag op 't werk + thuis nog ongeveer twee glazen EN op de dagen dat ik ga sporten drink ik dan ook nog eens een liter water.
En dat blijkt goed te werken.
Ook eet ik niets meer na het avondeten en probeer ik alle snoep (of toch zoveel mogelijk :p) te vermijden.

En nu volhouden maar...
:bye:

Onbekend
August 5, 2010 om 04:41
Heeey Heey,

Ja 2 augustus nieuwe start het gaat wel aardig gister iets minder maartja vandaag + 100 gram maar had ook pannenkoeken gegeten had er zo zin in :grinnik:
Achja gewoon volhouden he
En zie dat jij ook super lekker gaat

Ga zo door :)

:liefs:
August 5, 2010 om 11:22
Hey meid

Leuk dat het zo goed gaat bij je, echt super!!! Altijd motiverend hé als er zoveel in één keer af is...

Pff hier minder goed nieuws. De ene dag ging het goed, de andere slecht... Maar heb meer slechte dagen dan goede, begin echt weer te verdikken. Voel het aan mijn lichaam die niet meer zo strak zit. Niet dat het ooit strak gezeten heeft maar kom;).

Achja, elke dag probeer ik er weer een nieuw begin van te maken en hoop ik sterk dat het lukt!!! Blijven hopen dus!!

Nele x
August 10, 2010 om 06:02
Hey!

Hoe gaat het bij jou? Lukt het volhouden een beetje?

Ik ben het nog stééds helemaal aan het verkloten, echt waar!! Ik blijf maar uitstellen en denken van 'morgen zal ik het dan wel doen' of 'maandag een nieuwe start'...

Gisteren (maandag dus) weer een nieuwe start genomen en guess what!?? Terug gefaald. Mèrde, krijg er echt het sch*t van. Sorry voor m'n taalgebruik in dit berichtje, maar het is zo;). Dus! Vandaag ben ik er weer maar eens ingevlogen, benieuwd hoe dat zal lukken!!

Heb je tip van het soepje deze middag eens toegepast. Rond 11u begon ik honger te krijgen (zoals gewoonlijk een uurtje voor het eten) en heb ik lekker een soepje gedronken met twee beschuitjes. Awel ik moet zeggen dat het werkt, ik heb nog steeds geen honger... Nu is wel de vraag hoe lang ik dat soepje eten zal volhouden... Want als ik echt drang heb naar eten, dan lijkt me water koken, wachten tot m'n soepje wat afgekoeld is enz. een beetje te lang;) Maar zal het alvast wel proberen:knipoog:.

Heb gisteren m'n kleedje voor de trouw zaterdag nog eens aangedaan en het was echt verschrikkelijk! Gelukkig kreeg ik het nog dicht, anders werd ik helemaal zot:lachen:. Maar toen ik het kocht (en 57,5kg woog) stond ik er echt prachtig mee en voelde ik me er zelfs slank in... Nu ik 2kg meer weeg, lijk ik wel een olifant er in:snik:. Vreemd hoe 2 stomme kilo's zo het verschil kunne maken. Maar het enige waar ik verdikt ben is mijn buik... Dus 2kg enkel en alleen in mijn buik erbij, je kan al gaan raden hoe 'flatterend' ik er terug uitzie:zucht:. Achja, ik ga zo goed mogelijk mijn best doen. Want wil me toch wel zelfzeker voelen hoor op die trouws!!

Ik wens je nog heel erg veel succes!!!!!
Nele
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan