Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 4, 2010

Yil woog op het moment van schrijven 98.90 kg (bmi: 33.43).

GROOT NIEUWS!!!!

Vandaag heb ik een mijlpaal bereikt!!:onderde100kilo:
Het is een voldongen feit: ik weeg minder dan 100 kilo en wel 98.9!!!
Ik wilde voor mijn 30ste verjaardag op 12 augustus a.s. onder de 100 kilo zijn. Dus vier ik volgende week twee mijlpalen, zullen we maar zeggen.

Vandaag heb ik weer twee broeken in de opruiming gekocht: maat 46. Toch weer een maat kleiner. Van maat 52 naar maat 46 in een half jaartje tijd. Dat motiveert.

:02veelsucces:

August 8, 2010 om 10:34
Hé, ik zie het nu pas.... :gefeliciteerd2: met deze speciale mijlpaal. Dat voelt goed hè. Meteen een enorme motivatieboost.
Heel veel succes, vooral zo doorgaan, dan kom je er wel! Ik ben nu klaar met het stabilisatieplan en mag weer 'gewoon' eten..... Hmmm, ik houd nog maar een beetje vast aan de laatste dagen van 't plan, want ik houd nogal vocht vast..... 't blijft oppassen hoor, ook na TLC. Maar het gaat wel helemaal lukken. Ik heb vrij snel de controle weer terug en ik wil absoluut niet meer naar de omvang die ik had... brrrr, ik vind dit veel leuker! Ik hoop dat het jou ook zo goed gaat lukken, je zult je ook vast en zeker zo veel beter voelen! :zethemop:
:marjonijn:
September 5, 2010 om 13:29
Oeps, een kleine stijging zie ik..... Wil 't niet lukken? Kom op hoor, niet opgeven! 't Wordt steeds mooier, beter, fijner, gezonder, enz...... jij kan het ook!!!
Hopelijk pak je de draad weer helemaal goed op en heb je snel weer een :dalendelijn:
:marjonijn:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan