Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 4, 2010

SophieAnne woog op het moment van schrijven 67.40 kg (bmi: 23.32).

Vandaag een slechte/ goede dag qua eten. Slecht omdat ik van 7 uur 's ochtends tot 4 uur 's middags niets gegeten had. Maar goed omdat ik toch wil dat mijn lijntje omlaag blijft gaan.

Toch wil ik dit keer alles op een gezonde manier doen, en baal ik op dit moment wel een beetje van mijn maag die de laatste tijd niet van eten houdt. Afvallen op een gezonde manier werkt 1. op de lange termijn beter en 2. beter vol te houden. Dagen niet eten omdat ik misselijk ben is naar mijn mening niet echt een gezonde manier.

Op 1 augustus heb ik mij aangemeld bij deze site, maar sins 1 juni ben ik al bezig met afvallen. Omdat ik al vanaf heb begin mezelf had beloofd dat als ik onder de 70 kilo kwam ik een cadeau mocht uitzoeken heb ik me gisteren even goed verwend toen ik ging winkelen in Eindhoven. (Ik zal jullie maar niet lastigvallen met de dingen die ik heb gekocht;)) Dus ik ben nu dubbel zo blij met mijn nieuwe gewicht!

Ik weeg nu alweer een tijdje minder dan 70 kilo, maar eerder vond ik nooit een leuk cadeau. Als ik nu onder de 65 kilo kom mag ik weer iets leuks kopen! Klinkt redelijk kinderachtig, maar er zijn altijd dingen die 'net' iets te duur zijn om gewoon te kopen, ook al heb je het geld.

Op mijn werk heb ik vandaag lekker veel complimentjes gekregen over mijn geslaagde lijnpoging. Dat voelde wel erg goed, ook al heb ik in de gaten dat ik over een paar kilo wel een nieuw pak moet aanschaffen. Het zit niet meer zo mooi bij mijn kont ;)

Iedereen heel veel succes met afvallen!

Liefs.

August 5, 2010 om 03:18
jij ook veel succes vandaag!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan