Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 4, 2010

Shanny1974 woog op het moment van schrijven 62.00 kg (bmi: 23.62).

:halloallemaal1:

vrijdag 6-8

gisteren :pasta: gemaakt,had er zo trek in,was lang geleden!
maar ik zou niet teveel ervan eten,toch gedaan smaakte zo goed.
maar gelukkig was er van morgen weer wat af.
alleen moet ik proberen om niet weer elke dag te gaan wegen,dat heb ik niet gedaan toen ik vakantie had.
we gaan er weer voor vandaag!

donderdag 5-8

goedemorgen

ik kon het niet laten om vanmorgen te wegen,en de weegschaal was lief 1 kilo al minder,nou dat motiveert natuurlijk!
het zal wel vocht zijn maar dat maak me niet uit hahaha

woensdagavond 23:07

dag 3 zonder snoep of andere verleidingen,hoop dat het zo goed blijft gaan.heb ook al 3 dagen geen limonade gedronken,want die dronk ik veel in de vakantie,dat zijn toch dingen wat aantikt!

dus hopen dat het morgen weer een goeie dag zal gaan worden.

:01groetjes:

August 5, 2010 om 02:37
goed bezig, ik drink per dag een glaasje fanta zero of cola zero.
snoepen heb ik ook al helemaal weggelaten.
Extra motivatie voor mij om te passen in een moterpak. Het pak zit net iets te strak.
we gaan ervoor.

Groetjes appelperzik
August 5, 2010 om 04:09
Hey!

Als je jezelf weer herpakt gaat het ook wel weer hard naar beneden met je gewicht he!

Ik ging vannochtend weer zwemmen haha en er zijn me toch veel mensen zow stuk of 14 zeker! Oh gister weer een wedstrijd gehad, veel op kop gereden maar dat heeft een beetje de das om gedaan toch wel tevreden met wederom mijn 16e plaats, ditmaal van de 30. Ook nog een keiharde bui gehad hahaha dat maakt het zwaar.

Dikke knuffel Jeff
August 5, 2010 om 04:27
Hoi Shanny,

Al 1 kilo :pijldown: dat is super joh!!! Heel goed gedaan!
Gelukkig heeft mijn macaroni geen schade aangericht, ook ik were 200gr :pijldown: dus dat gaat echt heel erg lekker. Normaal plan ik de macaroni echt in en houd dan rekening met de rest van mijn eten, maar dat ging gisteren dus niet. En ik had in totaal wel 600gram macaroni!! Dus dat was echt een flink bord.

Zo zie je maar weer, als je stofwisseling inmiddels goed op gang is, dan kan je snel weer op gewicht zijn.

Groetjes en doorzetten hoor!!! A'mieke
August 5, 2010 om 04:55
Hey toffurd!

Dat is zo lekker paar keer in de week vroeg opstaan en dan lekker relax in het bad duiken!!! Umz vandaag weer benen los fietsen... waarschijnlijk morgen naar Apeldoorn en terug... 180 km totaal ff kijken of me dat lukt... het weer wordt mooi! en maar windkracht 1... en 24 graden ik zeg ZOMER!!! haha uhhh gewicht DRAMA whahaha desondanks mijn vele sport blijf ik schommelen tussen nu 99 en 97 heel raar... Al moet ik zeggen dat pas iemand ook zei dat je al aardig op gewicht blijft is al een prestatie. Ik let nu wel op sinds 2 weken dat ik geen snoep/koek enzo meer eet. Helpt altijd lijkt mij. Oh en ik moet mijn fiets schoonmaken na gister whahaha dies wel vies geworden... Ik heb nog geen Personal Assistent whahaha

Jij ook een hele fijne dag!
Knuffel Jeff
August 5, 2010, gewijzigd door Rosake op August 5, 2010 om 12:56
Goed gedaan :gazodoor2: en mijn appartementje is maar een 500 meter van de duinen in de winter als ik naar hier kom is het wel plezanter voor Angel dan mag ze op het strand lopen en dat is recht over mijn verblijfje.Nog een gezellige avond en :welterusten:straks.
August 6, 2010 om 16:07
Wel ik het straks :pasta:gegeten en dat is mijn lievelings eten dus morgen mischien :pijlup:, ik ga meer één maal per week op de:weegschaalblauw:dus lieverd ook proberen . :eenfijnweekend::byebye:
August 6, 2010 om 17:05
Hoi Shanny,

De laatste dagen maak ik er een beetje een potje van. Doordat ik overdag veel en hard aan het werk ben (stenen tillen en spitten in de tuin) verbruik ik best wel veel. Maar doordag ik overdag te weinig eet, ga ik 's avonds dus aan de struun en ....... snoepen/snacken. Niet handig!!

Hoe ik merk dat het spieren en zijn?? Ik heb een weegschaal die meet hoeveel spieren en hoeveel vet je hebt. Nou heb ik begrepen van Henk (Zauberer) dat dit niet helemaal klopt. Maar doordat mijn vochtgehalte nog niet goed is, laat dit een vertekend beeld zien. Ik moet dus eerst zorgen dat mijn vocht weer goed wordt en dan zal ik zien dat het (hopelijk) wel vet is en geen spieren. Ik wacht het af.

:groetjes: en een fijn/gezellig weekend
August 7, 2010 om 05:21
mm pasta goed voor het fietsen lolz...

Fijn weekend!

:jeffery:
August 7, 2010 om 17:39
Hoi Shanny,

Ja dom hè van mijn weegschaal. Dat ik dat niet eerder heb gemerkt.
Nou ja, idd hij staat nu weer goed dus eet ik weer voldoende.

In principe eet ik 1341Kcal in de verhouding:
20% eitwit / 51% Koolh / 28% vetten
Verder eet ik extra als ik heb gesport of extra heb bewogen.

Dat gaat meestal heel erg goed, maar nu in de vakantie, maak ik er een beetje een potje van. Niet echt handig natuurlijk, want ik zakte mooi ri. 3kg eraf en nu schommel ik weer wat omhoog. Maar vooruit, als ik maar niet meer boven de 66kg kom.

Goed weekend verder
August 8, 2010 om 05:57
Hey!!!

Nee ik zwem meestal alleen op dinsdag en donderdags omdat het bad dan om 7 uur open is hihi... lolz dat zei een buurman bij mijn oom ook al zoveel rij ik nog niet in een week whahaha ik vertelde hoeveel km ik fietste per week hij keek zijn ogen uit... Voor mij is het routine geworden ja toch!

Fijne zondag!

xxx Jeff

August 8, 2010 om 13:23
Hoi hoi,

Ik hoop inderdaad dat die 100gr. er morgen weer af is. Heb me vandaag netjes gedragen en ook mijn verhoudingen zijn prima. Vanavond eraan denken dat ik ook genoeg blijf drinken.

Ik neem de shakes van Herbalife. WeightCare kan ik niet. Ik weet wel dat Hbl onder voeding valt (6% BTW) en dat is bij de meeste andere shakes niet het geval. Ik vind ze ook super lekker. Welke smaak heb je?? Waarin maak je hem klaar?? Ik heb meestal vanille (in drinkyoghurt) of aardbei (in sojamelk). Beide heerlijk. Gewone melk drink ik niet meer. Daar krijg ik last van van mijn darmen en wordt ook minder goed door je lichaam opgenomen heb ik geleerd. Mocht je Hbl eens willen proeven, kan ik wel eens een proefmonster naar je opsturen hoor!

Nou ik ga nog even wat wassen draaien. Gisteren hebben de kids hun kamer opgeruimd met als resultaat (incl. de was die er al lag) 10 wassen te draaien. Dus ik ben nog wel even bezig.

Morgen zien we weer! Toedels
August 8, 2010 om 14:58
Olawa...

Ja woensdag was er ook regen maar das wel ff goed en extra alert zijn hoor dat kost ook veel energie ik zag ook maar bar weinig nog! Vandaag gelukkig droog en lekker getraint achter de auto hihihi dwars door het dorp heen!!! Ach het was rustig dan kan het wel!

Knuf Jeff
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan