Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 6, 2010

Kaatje19700 woog op het moment van schrijven 104.30 kg (bmi: 38.78).

Goedemorgen allemaal,

Vanmorgen op de weegschaal gestaan na heel veel weken niet gewogen te hebben. Ik woog de laatste keer 102,5 nu weer 104,3. Dat was echt even schrikken. Nu is het ook nog een nieuwe weegschaal, dus dan zal het gewicht toch al een beetje anders zijn. Echt balen. Nou ja...we gaan weer verder natuurlijk.

Gisteren flexdag gehad en vandaag verlof omdat er op het werk niet zoveel te doen is. Dus ik heb weer een lekker lang weekend. Vanmiddag gaan we naar de camping en daarna meteen door naar Middelharnis waar iets met auto's of autoracen is, precies weet ik het niet. Het wordt vandaag goed weer, dus dat is lekker.

Ondanks dat mijn vriend zaterdag moet werken blijven we toch op de camping. Ach, ik vermaak me wel hoor. En dan zondag eind van de middag of begin van de avond weer naar huis. Toch weer lekker even een weekendje weg. En dan 5 dagen werken, pffff dat ben ik dus echt niet meer gewend. Maar ja...dat heb je in de vakantietijd, dan is de bezetting laag en dan moeten anderen meer dagen werken. Ik hoop wel dat er wat werk is, anders is het zonde van mijn tijd.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe!

Groetjes Karin

August 29, 2010 om 10:22
Hoi Karin,

hoe gaat-ie? Tijd niets gehoord! Ik zie dat je lijntje weer naar beneden gaat, lekker joh! Heb je het vol weten te houden? Ik hoop het!

Liefs, Lomathe
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan