Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 6, 2010

Stephanie26 woog op het moment van schrijven 81.90 kg (bmi: 28.34).

:dagboekje03:

Goedemorgen mensjes. Dankzij de smsjes van 2 mensen hebt ik mezelf opnieuw de weegschaal opgesleept na een zeer chaotische week. En gelukkig weeg ik nog precies hetzelfde! Dat is echt een opluchting kan ik je vertellen, en ook wel een verbazing na wat ik vorige week heb gegeten.

Ik ben naar de film geweest dus bak zoete popcorn, daarvoor even naar de McDonalds. Ik ben wat gaan drinken met me vriendinnen, ik heb ongeveer 4 wodka-jus op en we hebben een schaal snackjes gegeten. En het weekend heb ik ook nog shoarma op, o ja, en die woensdag daarvoor ook al. En gewoon met saus.

Vandaar dat ik ook de weegschaal aan het ontwijken was. Maar nu ik gezien heb dat ik nog steeds hetzelfde weeg ga ik vandaag er weer tegenaan. Ik ga straks eerst even op de fiets wat spullen wegbrengen, daar fiets ik ruim een uur over. Daarna boodschapjes doen en ik heb werkschoenen nodig. En aan het einde van de middag wil ik nog even sporten, of de sportschool in of hardlopen dat weet ik nog niet. En dan morgen stiekem weer wegen hihi...

:geendagzo:

August 7, 2010 om 13:24
Fijn dat het nu weer beter gaat!

Succes met afvallen

Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan