Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 6, 2010

Mariver woog op het moment van schrijven 65.00 kg (bmi: 23.31).

:afgevallen: Nou, die kilo eraf deze week lijkt toch te gaan lukken na een wat haperende start. Inmiddels is er 9 ons af sinds maandag. Dus dat laatste onsje moet ook wel lukken. Jammer dat de teller nou net op 65 blijft hangen. Ik wil altijd zo graag onder de 65 blijven, maar dit zijn de laatste vakantie naweeën (ofwel: het zijn de italiaanse-ijs:ijsje1:-onsjes die nog weggewerkt moeten worden). Maar morgen dus onder de 65!
:veelsucces: allemaal!
Marianne

Update zaterdag: Nou, lekker is dat. Heb me gisteren keurig gedragen maar toch een ons cadeau gekregen :(. Tja, het is maar een onsje natuurlijk, maar ik wilde zo graag onder de 65 duiken. Typisch geval van een pestonsje.
Vandaag vieren mijn ouders hun 70e verjaardag :partybow02:, dus groot feest vanavond.
:prettigweekend:
Marianne

August 6, 2010 om 05:44
Natuurlijk ben je morgen onder de 65!! Met die stralende zon móet je toch flink water drinken (GEEN IJSJES VANDAAG!!!!) en misschien dan tot zo. Want om jou nou zo zielig alleen de stad in te sturen.....

See you!:marjonijn:
Onbekend
August 7, 2010 om 03:01
Hmmmm, klinkt erg lekker italiaanse ijs-onsjes jammer dat als ze eenmaal in je maag zitten ze niet meer zo makkelijk smelten :)
succes met onder de 65 komen maar dat gaat je zeker lukken!!

:oprolletjes:
August 7, 2010 om 03:52
Het lijkt me dat jullie heel goed bezig zijn met z'n tweeën. :) En joh... dat onsje gaat er echt wel af. Je hebt zo'n mooi gewicht nu.

Heel veel plezier vanavond op het feest! En succes met dat pestonsje. ;)

:eenfijnweekend:
August 7, 2010, gewijzigd door Marjonijn op August 7, 2010 om 08:03
Hoi! Ach dat ene onsje... ik heb er 7 bij.... dus dat werd troostshoppen. Allebei de stippeljurken (de bordeaurode met lange mouwen en de blauwe zachte zonder mouwen met de kantrand onderaan) gekocht. Tja,...ehh... geen enkel excuus om ze te laten hangen, want ze staan allebei weer helemaal super! En ik moet toch ook wat hebben als 't weer wat kouder wordt toch? (die lange mouwen dus....) Die blauwe kan ook met een shirt nog lang gedragen worden in mócht het nog verder gaan zomeren dan kan ik die nog zonder shirt aan. Dus toch de knuffeljurk voor de juf. Kan Lente tóch nog even een knuffel halen/brengen als ze na de vakantie m'n buurvrouw is qua klaslokaal:knuffel:
Veel plezier vanavond bij 't feest en tot maandag in elk geval.
:marjonijn:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan