Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 6, 2010

Yelar woog op het moment van schrijven 97.70 kg (bmi: 31.90).

Goedemorgen,

Het blijkt vandaag maar weer dat ik echt geen ochtendmens ben. Ik zit nu nog enigszins versuft naar mijn scherm te kijken.

Ik ben al weken bezig aan een enorme schoonmaak in mijn huis. Door mijn werk en de toestand van mijn ouders, is dat veeeeel te lang blijven liggen. Dus nu kost dat echt dagen de tijd. En het is al niet mijn favoriete bezigheid! Nu het langzamerhand het einde begint te naderen, merk ik wel dat ik weer veel blijer ben met mijn huis. Dus vandaag nog even de laatste loodjes (ok niet allemaal in een dag) en hopelijk nog wat verdere kleine klusjes.

Ik heb gisteren een pauzedag van zwemmen gehad na 4 dagen achter elkaar te gaan zwemmen, dus daar heb ik voor eind van de middag echt wel weer zin in.

Ik vraag me af wanneer ik mijn buitenboel ga schilderen... Ooit, denk ik dan maar. ;)

Het contact met mijn vriend loopt erg moeizaam, wat ik heel frustrerend vind. Een lange afstandsrelatie is al zo moeilijk en nu ligt in zijn dorp ook al de hele week alles plat aan internet en telefoon. Ik heb hem nu dus al een week niet echt gesproken, behalve een korte email vanuit een ander dorp om me te laten weten dat hij geen internet en telefoon heeft. :/ Ik mis hem echt en geloof me, er zijn leukere dingen om je mee bezig te houden in je zomervakantie. ;)

Als beloning voor het passeren van de magische 100 kilo-grens, heb ik mezelf een uur lang ontspanningsmassage cadeau gedaan. God, wat was dat hemels. Ze had nog wel wat uur door mogen gaan. Het grappige voor mezelf, en ook enigszins schokkend moet ik bekennen, is dat ik echt ontzettend moest wennen aan hoe mijn lichaam aanvoelde tijdens de massage. Er is natuurlijk nogal een pak vet weg inmiddels en dat voelt echt compleet anders als je aangeraakt wordt! Ook met yoga/pilates merk ik het. Sommige oefeningen gaan nu zo makkelijk, dat ik me af vraag waarom ik die niet kon toen ik 120 woog. Andere oefeningen zijn nu wat moeilijker omdat mijn botten wat meer uitsteken. ;)

Nou ja, iets gaan doen maar! Goede dag en succes allemaal!

Yelar

:zwemmen2:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan