Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 6, 2010

Mary1950 woog op het moment van schrijven 97.80 kg (bmi: 32.30).

:goedemiddag2: lieve allemaal,
Hier even 'n fijne weekend groet uit Haarlem.
Mijn gewicht vul ik maandag weer in, maar ik ga goed. Ik heb 'n goeie week gehad, zondag zijn we met 20 man wezen fietsen op Texel, we hadden 9 tandems waarvan er maar 3 goed reden.
Onze fiets kon alleen in z'n 1ste of in z'n 4de versnelling. Of we trapten ons het leplazerus of we trapten alsof we windkracht 9 tegen hadden. 2 tandems zijn eerder richting boot gegaan, die konden niet meer normaal fietsen, wat 'n zooitje rot fietsen, maar we hebben wel erg gelachen, we zijn ook nog 2 uur met 'n garnalenvissersboot meegeweest en hebben de zeehonden :zeehond:vlakbij gezien wat erg leuk was. Na aankomst weer in Haarlem zijn we met z'n allen naar de Chinees gegaan, ik zei tegen Jan "ik bestel niets, er blijft altijd zoveel over, ik neem gewoon van de mensen die in m'n buurt zitten 1 hapje dan heb ik genoeg", nou gelukkig heb ik dat niet gedaan en heb ik lekker Fou yong hai met garnalen genomen met 'n klein schepje bami want de tafel was schoon leeg, ze barsten allemaal van de honger en na afloop heb ik 'n heerlijk ijsje toe genomen, ik vond dat ik het verdiend had.:coupe:
Ik was maar 'n paar ons aangekomen maar na deze goeie week moet het er wel weer af zijn. Dinsdagavond zijn we met 'n groepje zo'n kleine 2 uur wezen fietsen, dat houden we er vollopig ook maar in.
Zondag gaan we bij mijn schoonzusje bbq-en, het enige wat ze voor mij heeft is 'n stukje zalm, voor de rest neem ik m'n sla:salade: met toebehoren gewoon mee, ik ga nou zo lekker dat ik het niet in 1 dag ga verpesten en wie weet zit ik wel in de buurt van de 95 kilo als ik 11 september naar New York ga. Ik doe in ieder geval m'n best. Doen jullie allemaal met me mee?
Nou lieve mensen, ik wens jullie allemaal 'n fijn weekend en tot maandag.
Kus Mary:insideheart:

August 6, 2010 om 12:51
Hoi lieverd ja het was erg gezellig ook nog in hilversum geweest maar wat duur 1700euro:trouwjurk: en 1200 euro van de week nog even in Almere kijken verder hier alles goed liefs Jans:goodnight1:
August 8, 2010 om 08:58
:goedemiddag1: Mary

:fflangs:
Gewoon gezellig om je :veelsucces: te wensen op weg naar je streefgewicht.
:zethemop::yougogirl::volhouden::yeah:

:a3ana:
August 9, 2010 om 05:11
Hoi Mary
Was leuk geweest om even kennis te maken met een buddy.Jammer
Wat een prachtig eiland , we hebben nog niet alles gezien en willen dus best nog wel eens terug, doen we ook hoor.
Wat een goed gevoel moet jij wel hebben je goed zo goed met je dieet ik doe mijn petje voor je af,geweldig.
Wens je een hardstikke goeie week met afvallen.
groetjes Denise
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan