Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 6, 2010

Bjenci woog op het moment van schrijven 84.00 kg (bmi: 30.85).

Het afvallen wilde me het afgelopen jaar maar niet lukken. Vorig jaar rond deze tijd was ik zo goed op dreef. Ik woog toen op en gegeven moment 74 kilo. Nu, een jaar later, is dat inmiddels al 84 kilo geworden. Ik baal hier zo ontzettend van!
Heb meerdere keren weer geprobeerd om op mijn eten te letten. Maar telkens weer lukte dat niet. Erger nog....heb steeds meer lopen snaaien.
Deze week eindelijk weer eens naar de sportschool geweest. Morgen ga ik weer. Het vervelende is alleen dat ik gelijk weer pijn in mijn heup kreeg. En dat terwijl ik slechts 30 minuten op de crosstrainer heb getraind. Morgen de weerstand toch iets lager zetten, hopen dat dat helpt.

Al met al is mijn streefdoel nog steeds 68 kilo. Maar wanneer ik dat doel zal bereiken???? Mijn eerste tussendoel is weer onder de 80 kilo te wegen. En dat wil ik toch echt wel binnen 2 weken bereiken. Dus voor mij geen snoep, koekjes, taart en chips meer als tussendoortjes. Maar wel 3 maaltijden op een dag met gezonde tussendoortjes en meer bewegen. Na volgende week is mijn vakantie weer voorbij en mijn voornemen is om dan dagelijks op de fiets naar mijn werk te gaan.

Ik hou jullie op de hoogte.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan