Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, August 28, 2010

Eddydm woog op het moment van schrijven 88.30 kg (bmi: 27.87).

Eventjes bijbrieven ivm 'sportieve activiteiten' van deze week. Dagelijks met fiets naar 't werk (en natuurlijk ook terug!), maar dat is maar 7 km. :wielrennen:
Woensdagnamiddag heb ik een vrije namiddag en kan ik gaan sporten: start to run les 15 :joggendmannetje: en 20' crosstrainer :crosstrainer: op een opzwepend latino-muziek: goed voor hart en bloedvaten. Bovendien had ik door familieomstandigheden geen auto, dus met de fiets naar de fitness!
Gisteravond na 't werk 't risico genomen om nog een fietstochtje te maken. 'k zag wel constant buien hangen, maar ... de druppels die vielen op dat uur waren nog niet voldoende om een pipet te vullen!
'k ben blij van mijn inspanningen.

Anderzijds vrijdag 'zware dag' gehad. 'k ben er nog niet achter wat de oorzaak was, maar honger dat ik had. Correctie : zin om te snoepen. Op 't werk kunnen oplossen met wat magere koekjes, maar thuis aan de chocolade gezeten.:mergpijpjes:
Tijdens 't fietsen op openbare weg kom ik natuurlijk veel frietkoten tegen. :patat: Terug een marteling!!
De weegschaal duidt geen schade aan, maar toch hoop ik vandaag (en de volgende dagen) dergelijk 'hongergevoel' niet meer te hebben. Ik wil mijn motivatie niet kwijt spelen!

Prettig weekend aan iedereen!!!

August 28, 2010 om 02:29
Goedemorgen,

Op de crosstrainer! Lees ik het goed dat je dat op muziek doet?
Fitness is heerlijk hè?!

Nou je bent gaan fietsen én géén friet genomen! Dat is toch ook al een compliment waard vooral als je het een marteling vind.
Discipline is lang niet altijd eenvoudig, weet er alles van.

Geen schade en een nieuwe week begonnen: das helemaal top!
Zal vast een behoorlijke extra dosis motivatie geven.
Super!

Fijn weekend
August 28, 2010, gewijzigd door Eddydm op August 28, 2010 om 05:04
Frieten :patatje: zijn voor mij inderdaad een steeds weerkerende pijniging. Ik eet dat zo graag. 'k heb ooit eens echt op frieten geleefd (=dagelijks mijn portie). 'k ben (god zij dank) van die verslaving vanaf! 'k kan nu grotendeels zonder. Bij ons thuis worden er ook geen frieten gebakken.
Vandaar dat het voor mij altijd zo aangenaam is als we eens uit huis gaan eten: dat basisgedeelte is dan al beslist.

Een zelfde beproeving bestaat in wijn! :wijntje: 'k heb me er ook bij neergelegd dat de voorraad wijn in huis zo klein is en zo voor specifieke gelegenheden dat ik dus eigenlijk niets in huis heb om 'dagelijks' te drinken. En dan kan ik er tegen, maar eenmaal dat een fles begonnen is!

't komt dan ook inderdaad dikwijls neer op discipline en afspraken (met ganse gezin!) Niet altijd aangenaam.:zucht2:

Fitness:crosstrainer: :destepper: :krachttraining: is inderdaad heerlijk. Persoonlijk heb ik een abonnement in een fitnessclub zodanig dat ik altijd kan gaan. 'k ben niet zo'n krak in op vaste uren in groep iets volgen. Spîjtige is dat het eentonig kan worden. Zelfs de tv-schermpjes brengen niet altijd voldoende afwisseling. Vandaar dat ik momenteel verkies om te gaan fietsen in open lucht en niet op :fietsdefietsdefiets:
Wat de muziek :eltonjohn: betreft: ik heb me zelf een mp3spelertje gekocht en zet daar dan een aantal lessen op. Bijv. de ganse reeks start to run 5km :joggendmannetje: staat daarop. Daarnaast heb ik een aantal ipod-sessies gevonden op http://www.motiontraxx.com/ :dj:Vooral de sessies opgesteld tegen een bepaald aantal BPM (beats per minutes) vind ik zeer interessant. Ongewild ga je je inspanningen immers aanpassen aan dat tempo.
August 29, 2010 om 08:57
@wolfboyd
'k heb je ook in mijn buddylijst toegevoegd. Maakt het ook gemakkelijk voor mij om alles te volgen.
'k heb je geantwoord in je eigen dagboek
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan