Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, August 28, 2010

Adriana214 woog op het moment van schrijven 70.20 kg (bmi: 27.08).

Update: dinsdag 69.8 na een dag van 1850 calorieen, tsja had ff last van een snackaanval in de avond omdat ik onverwacht bezoek kreeg. Een blik knakworstjes opgewarmd en een blokje kaas erbij en iedereen was tevreden behalve ikke dan want ik wist al dat ik dan vandaag wat meer zou wegen....

Aldus vandaag tijd voor een rigoreuze lijndag!!!! want morgen officiele weegdag!

Update: maandag 69.6 helaas weer iets omhoog gegaan terwijl ik gisteren gewoon 1600 calorieen heb gegeten, dus daar kan het niet aan liggen. Ik voel me, net als de vorige keer, lekker slank nu ik weer onder de 70 kilo weeg en mijn broeken zitten ook weer stukken lekkerder.

Update: zondagmiddag 69.2!!! na een avondje stappen notabene, 3 bier en een whiskey genuttigd en keurig onder de 1650 calorieen gebleven. Natuurlijk ook lekker gedanst dus dat was weer een topper qua beweging! Vanochtend lag mijn internet eruit, vette paniek alhier want ik speel aardig wat onlinespellen, dus ik kon mijn eetdagboek pas nu invullen, gelukkig ben ik nu weer online. Tsja heb vanochtend dus maar even bij de buurman ge-internet, die lag nog te slapen dus die was ff wat eerder wakker dan gepland, maar hij vond het gelukkkig niet erg.

Hoi allemaal,

gisteren een normale eetdag van 1950 calorieen gedaan en aldus vanochtend 70.2!! Ik heb deze week al 2x onder de 70 gezeten dus dat gaat goed.:bigsmile:

Gisteren echt heerlijk genoten van een bakje friet met mayonaise met een glaasje rose erbij natuurlijk!:chips: Voor dit weekend nog geen plannen dus ik kan het gewoon rustig aan doen want mijn eetgrage vriendin gaat vandaag een dagje naar maastricht en de buren weten dat ik vandaag een lijndag heb.

Mijn vriend (tevens mijn bovenbuurman, blijft lachen:haha:) vind het inmiddels best leuk dat ik rustig aan het afvallen ben en steunt me hierin aardig goed. Had gisteren een nauwsluitend shirtje met lange mouwen aan en je moest zijn gezicht eens zien, hij wilde direct knuffelen.:beschaamd: Wel dat t-shirt heb ik pas nieuw en ik had er nooit ingepast met de 77 kilo die ik eerst woog. Dus ik denk dat ik vandaag toch weer even mijn kledingkast induik om te zien wat er verder nog past.

Nog een paar dagen volhouden en dan weer de officiele weegdag op 1 september, wel als ik het volhoud om onder de 70.4 te blijven dan ben ik ruim 1 kilo kwijt deze maand.:afgevallen:

Groetjes en tot laters,

AdrianaOnbekend
August 29, 2010 om 06:07
Hey Meis!

Wat goed man!
Echt super!
Ik zit nu onder de 100, maar nog maar net, en ik schommel vaak nog een pond.
Maar goed het is wel weer gelukt en het begin is er :)
Dat dieet heb ik nog niet zo goed geprobeerd eigenlijk.
Maar ik probeer wel aan die 1200 kcal te komen.
En heb zo nu en dan nog wel even een dipmoment.
maar goed dat zal misschien nog wel even blijven

dikke knuffel,
wendy
August 30, 2010 om 01:45
Hey meid,

Netjes voor een avondje stappen!
Bij mij is dat er zaterdag avond toch wweer heel anders aan toe gegaan.
Zelfde verhaal... 2,50 meenemen voor 1 drankje en om half 5 pas naar huis keren, je afvragend hoe al dat bier telkens in je handen terecht kwam haha
Nouja.. detail :$
Ik moet deze week weer starten dus dat wordt rustiger.

:mumble:
August 30, 2010 om 10:11
Schrikken he als je niet achter de computer kan. Hier deed hij het net ook niet. Bleek dat de stekker er uit was gegaan met stofzuigen hihi.
Met mijn rug gaat het wel weer beter. Moet nog wel rustig aan doen.
Tot nu toe gaat het lijnen best aardig. Ondanks de verjaardagen.
We doen ons best toch??

veel succes deze week.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan