Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, August 28, 2010

EGI woog op het moment van schrijven 86.40 kg (bmi: 29.90).

Nou ik moet er nog even hard aan trekken!
Nog net boven de 80 nu pffffffffffffffff.
Mijn streven natuurlijk voor volgende week: 1 kilo eraf 79,9 kilo.
Ondanks 1 keer gebak (waar ik ook nog misselijk van werd) toch nog wat er af deze week.
Ach soms reageert je lichaam niet zoals je verwacht, dat is altijd wel weer bijzonder.

Ga mijn best nog ff doen aankomende week en hopelijk volgende week een bordje plaatsen met onder de 80 kilo!

Ik wil wel even van de gelegenheid gebruik maken om mijn buddies te bedanken voor hun steun:kussie:, zonder hun had ik nu in ieder geval die 8,4 kilo niet gered!

Ook bij deze::succesbuddies:

:paarsgeel:

August 28, 2010 om 06:15
Hallo! :hallo:

Bedankt voor je leuke reactie in mijn dagboek! :wappi: Ik heb het ook allemaal eens bekeken en we hebben inderdaad best veel overeenkomsten! Grappig! :-D

En ik ben ook een jojo :jojo: hoor! Ik schommel :schommel2: al járen tussen de 78 (en dan voel ik me toch slank! :haha:) en de 98. Meestal weet ik het tussen de 80 en de 90 te houden, maar af en toe schiet ik er toch weer boven. :pijlup: Dan lukt het me een hele tijd niet om de knop om te zetten. :luktniet: Ineens lukt dat wel en dan zak ik meestal tot 82 à 84. Daar blijf ik vaak een tijdje hangen en dan schiet ik (langzaam) weer omhoog. Zo zonde! :stijgendelijn: Dit keer probeer ik langzamer af te vallen dan eerdere pogingen. Niet zo streng dus, in de hoop dat ik het dan beter volhoud. Afgelopen weken toch weer de fout in gegaan ivm vakantie natuurlijk, :| maar het is me dit keer wel gelukt om meteen na de vakantie de draad weer op te pakken. Vaak lukt dit me pas weer in januari en dan zit ik natuurlijk alweer ver over de 90! Wat een ellende hè? En dat levenslang! :zucht:

Zullen we buddies worden? Gezellig! Kunnen we elkaar een beetje in de gaten houden en heb ik weer iemand die ik ga proberen in te halen. :grinnik:

Prettig weekend! (schijnt daar ook de :zon2:?) Groetjes,

:floortje36:
August 29, 2010 om 12:01
Hallo! :hallo:

Wij zijn 2 wrakjes vandaag. De ouwelui zijn ook weer eens wezen stappen hoor! :haha: Vandaag dus een gat in de dag geslapen :wakkerworden: en nog steeds spierpijn! Heb namelijk nogal staan springen gisteren. *9* Wel goed voor de verbranding natuurlijk! Het was echt heel gaaf! :whoepie: Maar ook wel een beetje raar, want vóór en na Ronnie Ruysdael trad er een hele goede coverband op, en daar reageerde de zaal (tent) zo lauw op! Ze kregen nauwelijks applaus en op een paar kinderen na bleef de (dans)vloer vlak voor het podium leeg. Tijdens het optreden van Ronnie stond het daar wel vol, leek de hele tent mee te doen aan de polonaise :polonaise: en andere gekke dansjes. :wave: Heel gezellig, echt feest dus! :feestjebijotje: En daarna stroomde het daar dus weer leeg. Wij zijn ook vrij snel na het optreden van Ronnie weer naar huis gegaan. Heb weer een nieuw vlaggetje :nederland: en kaartje met handtekening (voor boven mijn bed :grinnik:) dus ik kan er weer een tijdje tegen! Leuke avond gehad dus, maar spierpijn vandaag! Kan amper lopen. Gelukkig gaat het elk uur iets beter, maar ik lijk wel een oud omaatje! :omametstok:

Gisteravond ook maar aan de wijn gegaan. Goed voor de algehele sfeer :feestje: en ik was benieuwd wat het voor mijn suiker zou doen. Nou, gisteravond stond ik toch nog vrij hoog, maar ik had eerder op de avond teveel dropjes gegeten. Vanmorgen (eh.. vanmiddag :hehe:) nuchter stond ik gelukkig weer helemaal netjes! (+) Ben dus wel tevreden! Gewicht noteer ik vandaag niet, :luktniet: want ik heb me zo laat gewogen, dat dat een veel te vertekend beeld zou geven. Erg leuk voor vandaag, :banaan1: maar tegelijkertijd een enorme tegenvaller voor morgen. :nietok: Dan wil ik me weer vroeg wegen en eens kijken wat ik de afgelopen week nou in totaal ben kwijtgeraakt. En dan dus eerlijk, door mezelf weer vroeg te wegen! :emielopdeweegschaal:

Vandaag een rustig dagje. We moeten wel, want we voelen ons allebei zo: :moe: Waarschijnlijk gaan we gewoon lekker dvd kijken de rest van de dag. Tussendoor even soep :kok: met stokbrood warmen en eten. Vanavond wil ik proberen toch nog 40 minuten op de :crosstrainer: te gaan staan. Benieuwd of ik dan een beetje vooruit kom! Gisteravond dus lasagne gegeten. Was bang dat ik anders de hele avond naar de wc :dringend: zou moeten en da's niet handig als je uit bent!

Groetjes,

:floortje36:
September 3, 2010 om 07:30
Wow meid, jouw lijntje ziet er goed uit!
:dalendelijn:
Hou vol hoor!
:eenfijnweekend:
:zonmarieke:
September 3, 2010 om 08:20
We hebben zéker elkaar!
:voorjou:
September 8, 2010 om 06:26
Hallo! :hallo:

:e:indelijk weer eens tijd voor buddie-bezoek! :dagboek: Ik ben vandaag gelukkig weer terug onder de 91 geschoten! :pijldown: Zit helaas ook alweer een tijdje op de schommel en helaas ben ik daarbij wel heel erg omhoog geschommeld. :pijlup: Maar deze week heb ik er een streep ondergezet, de lekkere dingen uit huis verwijderd en ik heb weer serieuze plannen. De afgelopen dagen zijn goed gegaan, dus het begin is er! (+)

Ik wilde al weken die knop weer omzetten, maar het lukte niet zo goed. :luktniet: De eerste week wel, de 2e ging het weer hopeloos mis. :| Dit is de 3e week en tot nu toe gaat het gelukkig weer een heel stuk beter! (+) Ben er natuurlijk nog lang niet, want de valkuilen liggen altijd op de loer. :boos: Maar het lekkers is in ieder geval de deur uit en dat scheelt al een hoop. En nu mag ik het ook echt niet meer kopen van mezelf. Zo lang er nog iets ligt is voor mij niet alleen de verleiding daar om dat op te eten, maar ook om er dingen bij te kopen. Het is echt afkicken. Een paar dagen zonder, gewoon omdat het niet kan, omdat het er niet is en dan went mijn lichaam weer langzaam aan het strengere regime. En ik moet mezelf gewoon geen wortel :wortel: voor de neus houden. Ik weet dat ik soms heel goed verleidingen kan weerstaan en soms ook helemaal niet. En dat helemaal niet, kan best lang duren! :zucht:

Baal wel dat er op 4 à 8 weken met gemak zo'n 8 kilo bijkomt, :pijlup: maar dat het me minimaal 16 weken kost om die 8 kilo er weer af te krijgen. :pijldown: Maar ja, ik doe het natuurlijk wel allemaal zelf. En ik wist het vantevoren. Wel jammer, :tl|: want het ging zo goed en ik was al zo ver. Dacht dat ik het nu niet meer zo ver zou laten komen, maar dus toch. Daar moet ik volgende keren (de week dat we weg zijn voor mijn verjaardag, december, pasen, alle vakanties, komende zomer etc.) op bedacht zijn, zodat ik het niet zo ver laat komen. Eigenlijk mag je gewoon nooit 'vrij' nemen, of hooguit één dag. Maar niet een week, of 'de vakantie' oid. :zakdoek:

Ik heb er dus wel van geleerd. Nu maar hopen dat ik het ook zal kunnen toepassen in de toekomst! Want het blijft toch zo moeilijk! :-| Natuurlijk wil ik slanker worden voor een mooier figuur en leukere kleren etc. maar de belangrijkste reden is toch mijn gezondheid. Dat was ik een beetje uit het oog verloren. Nou ja, ik wist het natuurlijk nog wel, maar stak mijn kop een beetje in het zand. :kopinhetzandsteken: Wil proberen complicaties te voorkomen of in ieder geval zo lang mogelijk uit te stellen. Teveel koolhydraten is gewoon gif voor mijn lijf. Ik probeer nu dus weer wat beter op te letten! Mijn suikerwaarden zijn meteen beter en ik kan meteen minder insuline spuiten en ik hoef ook niet meer bij te spuiten omdat ik zo gezondigd heb. Van insuline kom je ook aan, dus dat werkt dubbel negatief. Minder snoepen = minder insuline spuiten = meer kans om af te vallen. :lieveweegschaal: Meer snoepen = meer insuline spuiten = dubbel zo hard aankomen. :nietlieveweegschaal: Dat laatste heb ik dus wel gemerkt de afgelopen weken! :nietok:

Jammer maar helaas, het is nu eenmaal gebeurd. Streep eronder en met schone lei weer opnieuw beginnen. *8* Eraan blijven denken is demotiverernd, :luktniet: dus laat ik het verleden in het verleden en richt ik me weer op de toekomst. Dat doe ik door weer bij de dag te leven en elke dag een klein stapje in de goede richting (proberen) te zetten. :gazodoor: Helaas zet de weegschaal soms ook stapjes terug, ook al heb je nog zo je best gedaan, maar daar laat ik me minder door uit het veld slaan, dan wanneer het mijn eigen schuld is. :handenoverelkaar: Die schommelingen horen er gewoon bij.

Ik ben dus weer begonnen! De :crosstrainer: is deze week nog niet gelukt, maar ik heb zo'n gevoel dat hij vanavond zijn diensten weer mag gaan bewijzen. Verder willen we weer gaan dansen (stijldansen, salsa & argentijnse tango) :dansen1: dus dan hebben we ook weer leuke beweging! Hier heb ik echt alweer héél erg veel zin in!
:whoepie:

Ik wens je weer veel :succes: deze week & ik hoop dat ik het vanaf nu ook weer zal kunnen volhouden, zodat mijn gewicht ook weer omlaag zal gaan schieten. :dalendelijn: Hier regent het trouwens pijpestelen. :regen: Hoe is het daar?

Oh ja, de pompoenen zijn eruit (op een paar kleintjes na, die we nog even wat groter laten groeien). Het is hier weer een vrolijke bedoening rond de deur nu! :pompoenkat: Helaas niet meer op de rommelmarkt gestaan. Het zat al vol. Ben er wel als 'klant' naartoe geweest en heb weer een nieuw verzamelobject: kleine espressokopjes! Had er al zo'n 19 en heb er nu 8 bijgekocht. Het zijn allemaal verschillende, maar dat geeft niks. Ik wil ze gebruiken om hapjes in te serveren, zoals bijvoorbeeld soep. :kok:

Binnenkort hebben ze trouwens zo'n speciaal springtouw te koop bij de Lidl voor slechts 4,99. Ik weet niet meer precies vanaf wanneer, maar dat staat vast wel op de site van de Lidl. Denk dat ik er zo één ga kopen en dan eens die spring-je-slank-filmpjes hier op de site eens ga bekijken. Ben benieuwd hoe lang ik dat springen vol ga houden. :touwtje: Denk dat 1 minuut al een hel is als je pas begint! :kapot:

Hoe is het hier trouwens? Het is hier zo stil de laatste tijd...

:g:roetjes,

:floortje36:
September 12, 2010 om 12:17
Hallo! :hallo:

Waarom blijf jij hangen? Ik heb de draad weer te pakken. Hoop dat ik hem dit keer vast kan blijven houden! :haha:

Groetjes,

:floortje36:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan