Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, August 28, 2010

RedLouis woog op het moment van schrijven 79.50 kg (bmi: 24.54).

Zo dat was gisteren wel een dagje zeg.
Ik moest in mijn eentje werken, door helaas een zieke collega. Gelukkig is alles goed verlopen, want ik had immers donderdag al hard gewerkt. Gisteren niet aan mijn rondje toegekomen, maar wel een eindje gelopen richting schiedam.
Daar heb ik na wat wachten heerlijk gegeten en gedronken. Immers met de ramadan was het eten wat uitgesteld tot 20.45 uur.

De honingkoekjes heb ik meegenomen en helaas zijn ze vandaag als voor meer dan de helft op. Te lekker die dingen, gelukkig gaf de weegschaal vanmorgen mijn gewicht iets onder de 80 kilo aan dus ik kan het hebben. Vandaag en dat is waarschijnlijk over een uurtje, ga ik even wandelen met een vriendin, even lekker bijkletsen en ergens een ijsje eten, of misschien wat drinken. We zien het wel.

Wat de dag en avond verder brengt weet ik nog niet precies, misschien ga ik nog een stukje zelf lopen, maar in ieder geval ga ik net als afgelopen nacht nog even in de stad kijken, even heerlijk genieten van het weekend.
Ik hoop dat jullie ook kunnen genieten dit weekend, je balans vinden niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk, zodat je openstaat voor al de liefde en het geluk dat op je pad tegenkomt.
Ieder bewandeld zijn of haar eigen weg, soms duurt die lang of soms kom je een bruggetje tegen waar je met een fijn gevoel over kan lopen en waarmee je op een kruising in je leven komt die je eerlijke en oprechte gevoelens brengt waarmee je de reis kan vervolgen.

Iedereen nog een fijn weekend verder,

Gorinchem, zaterdag 28 augustus,

Louis

August 28, 2010 om 09:49
Hey Louis een hersenspinsel is een hersenspinsel zou je moeten weten ja mijn telefoon fluit das waar ik niet. Trouwens morgen is er weer een dag zie wel ikhoop jij hebt een fijn weekend verder.
August 28, 2010 om 18:17
Ik kom dat bruggetje vaker tegen enne niet altijd met fijne gevoelens haahaha soms is het regelrecht onweer ik kan tegen vele dinegen alleen ik moet kunnen schrijven anders dan botst alles behoorlijk.

heye die muziek die klopt ergen niet opgeven het woord komt sory als ik niet te geniete was maaareh dat fijn weekend wensen kwam wel vanuit mijn hart louis datwel dusse nogmaals fijn weekend
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan