Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, August 28, 2010

Nhvpk woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 27.04).

hey allemaal!

ben zowaar een dag niet hier geweest, zeldzaam! was een beetje druk vandaar..
donderdag mn eerste korfbaltraining weer gehad, was leuk :) me daarna wel heel erg moeten haasten naar huis ivm werk, maar dat wist ik van tevoren.. gisteren een etentje gehad, afscheid van een collega.. dat valt best zwaar op de maag, een idiaas 3-gangenmenu als ontbijt ;) daarna met een paar collega's nog even wat wezen drinken en toen heeft een collega me naar het werk gebracht.

Het was de laatste nacht ontzettend rustig, en er was snoep, chocola en taart.. :s Heb van alles wat gegeten, maar daarom wel minder brood/fruit gegeten.. natuurlijk minder gezond maar zo wou het wel dat ik even een dagje lekker genoten heb en ik vanmiddag toch op 76,4 uitkwam!

Nu zitten mijn nachtdiensten er weer op, dus even omschakelen.. en weer normaal doen natuurlijk ;) morgen ws weer squashen, leuk!

Onbekend
August 28, 2010 om 10:53
He meid, wat leuk dat je een goede korfbaltraining had! Haha dat is inderdaad niet niks zo'n 3 gangenmenu. Super van je gewicht! Groetjes en succes!:prevail:
August 29, 2010 om 07:24
Hey meis,

Dank je wel! :)
Maar ik hoop voor 2011 alles af te ronden, dus december is m'n streven. Lijkt me prettig voor kerst alles achter de rug te hebben en lekker te kunnen genieten van de feestdagen :).

Voor mij eigenlijk hetzelfde; als ik tegen een gezond gewicht aanzit ben ik al heel tevreden. Slank zal ik nooit worden ;).
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan