Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, August 28, 2010

Rosake woog op het moment van schrijven 52.50 kg (bmi: 22.14).

:update::fflangs: lieve buddy's , ik heb twee hectische dagen achter de rug . Het was terug de eerste :school2: van mijn kleinzoon. Dus al vroeg wakker gisteren morgen, hem naar de school gedaan en daarna ben ik begonnen met de :blauweauto: te wassen en daarna alle :zemen: gezeemt van mijn huis en :stofzuigen2::dweil: dus goed bezig geweest tot in de laate namiddag . 'sAvonds nog :zumba::burnfat: gaan doen, als ik thuis kwam nog samen met de dochter in de infra-rood cabine gezeten en om 23h lag ik in mijn :zzzz:met boek en heb een beetje :lezen:. Dus heel veel kcal. verbruikt gisteren en ik hoop dat zaterdag :imlosingit: er iets af is.Nu lieve buddy's ga ik in Mechelen nieuwe sport kledij kopen samen met de vriendinnen :iloveshopping: en deze middag een :terrasje:doen en een :broodjevanalleswat: eten .Op jullie dagboekjes reageer ik deze avond. Hoop voor jullie allemaal dat de dag goed verloopt overal afblijven :chocola::koekskes:ik ga ook mijn best doen :justsayno:,:succes:en :eenprettigedag::doei:........................................................................................................................................................................ MAANDAG: 30 aug.:halloallemaal1: wat een :hondenweer:hier en koud brrrr ik heb een dikke jas en :parapluanim:uit gehaald deze morgen om te gaan :honduitlaten: tussen twee buien in.Men zou depressief worden van het weer.Daarom ben ik deze namiddag naar de sportschool geweest een beetje cardio en fitness gedaan en hopelijk :burnfat: want gisteren met de receptie is het een beetje uit de hand gelopen te veel :stepawaychocolate::cake4: gegeten maar wel heel veel :waterdrinken:.Nog een geluk dat ik heel zelden alcohol drink , en het ergste van al is dat ik mij zo :fat:voel na zo een snoepbui percies of mijn lichaam protesteert en niet meer tegen dat zoet kan. En ja zeker :nopieceofcake:maar ik ga toch terug mijn best doen om :justsayno: tegen :jadorechocola: te zeggen en s'avonds meer :sharingacup: drinken. :lievbuddys: allemaal een succes volle week en :volgendekeer:.................................................................................................................................................................................................................................:buddieszijnsuperbelangrijk:ja dat is zeker en daarom ben ik zo blij dat ik verleden jaar kennis heb gemaakt met deze site. Het zijn nu allemaal vrienden geworden en hopelijk nog voor heel lang, dat moest ik eens kunnen zeggen :ongelukje:.:hallolievebuddys: ik heb vandaag weer een drukke dag achter de rug; -deze voormiddag gaan :situps::powerplate::fietsdefietsdefiets::crosstrainer:geweest
-deze namiddag naar de :soccer3: want mijn kleinzoon speelde terug zijn eerste match
-dan gaan :wandelen: met :zwartelanghaar:
-en nu zijn de kinderen bij mij tot morgen middag want hun papa en mama gingen met vrienden :dineren:.
-deze morgen gewogen en :lachuh2::imlosingit:100gr.naar :pijldown:
-Dus ben ik weer kontent dat er niks bij gekomen is maar anders zeg ik tegen jullie:dikklein::lachuh:
-Als de :jamie:slaapt ga ik met Giani mee op de Playstation spelen want hij heeft straks weer een nieuw spel gekregen met draadloze buzz en dus gaan we samen :lol::lol: hebben .
-Morgen in de laate namiddag naar een receptie samen met de:babe: en zo is mijn weekeinde weer voorbij.Alleen valt het weer erg tegen het is fris en af en toe :rotbui2: het.
-:lievbuddys: nog een fijne zondag morgen en aan het lijntje denken :nopieceofcake: dus tot maandag en :groetjesbuddies3:

August 28, 2010 om 14:35
Goede avond lieve Rosina,

Ik ben het helemaal met je eens dus:geboftmetjou:

Wat fijn dat het vanmorgen een:lieveweegschaal: was. Dat moest ook wel je doet zo ontzettend goed je best.
Gezellig je:tienerjongen: en:jamie: weer bij je en straks lekker samen gamen.
Hier zijn de meiden weer vertrokken en :genieten: opa en :oma: weer van hun rust. Was heel gezellig maar druk.
Het was hier koud vanmorgen in huis. Gewoon de kachel even aangezet. Veel :regen: en :bliksem: maar ook af en toe een beetje :zon3:. De buitentemperatuur viel vanmiddag niet tegen. We waren tussen de :rotbui2: door nog even in de stad. Geloof dat het morgen nog slechter is.

Hoop dat het bij jullie beter is wanneer je naar de receptie moet.

Een fijne avond en voor straks :slaaplekker:

:bighug::matasch:
August 29, 2010 om 08:09
hoi hoi

wat een druk weekend heb je.maar wel leuk weekend.
en hoe ging het spelletje?

het sporten gaat je ook goed af he,lekker hoor en erg goed van je dat je zo fanatiek er in bent.
nou veel plezier bij de receptie,en wens je een fijne avond alvast.
August 29, 2010 om 08:11
Hallo Rosina,

Lastig hè dat spelen tegen je :tienerjongen:. Denk dat je aardig wordt ingemaakt:lol: Ik leg het met dat soort dingen ook af tegen mijn :lady04::lady05. Alleen met een spelletje:tennis: niet :lachen:

Het weer is erg veel:regen: hier en kil. Wij hebben de voorkant op het noorden en de achterkant op het zuiden en een door:zon3:woning zoals dat heet. Het terras is ook zuid en 's zomers al heel snel veel te heet om buiten te zitten, maar op het gras is het goed te doen.

Rosina een gezellige receptie met:babe: en een fijne dag verder!

:hugsforyou::matasch:
August 30, 2010 om 08:18
Hey Rosi,

Netjes!
Weer een onsje kwijt :)
Zo doen we dat.
Zo te horen heb je een lekker weekend achter de rug met de kids ;)

:mumble:
August 30, 2010 om 11:48
Hallo lieve Rosake,

Wat lief van je dat je zo bezorgd bent.:merci:
Nee, er is niks aan de hand hoor. Je bent wel
een hele lieve Buddy en:geboftmetjou::supperbuddy::gazodoor:
Alleen werd het me een beetje teveel op de site.:verstoppen:
Het leverde me stress op, ook door de fout dat ik
bij iedereen die mij geschreven had had aangevinkt dat ik op
de hoogte wilde blijven van nieuwe dagboekberichten.:dommie:
En van de reacties op al die dagboeken. Ik kreeg soms wel meer dan 20 mailtjes in een paar uur tijd. :shy2:En dan moest ik eerst al die mailtjes doorspitten, voordat ik op de site kon reageren:|
Ik was soms uren bezig.:doos: Een berichtje sturen duurde soms wel een uur:ikhaatsmilies: :grapje:omdat ik er dan allemaal leuke smilies bij wilde zetten. :zucht:
Ik had mezelf een beetje gek gemaakt.:oeps: Dus ik ben daarom even niet zo actief geweest.:luktniet:
Je zal wel gezien hebben in mijn dagboek dat ik nog wilde
reageren, maar dat kwam er telkens niet van.:tl|:
Kan nu weer vers beginnen,:backtotopic: en sorry dat ik misschien niet zo een actieve buddy ben/zal zijn.:$ Maar als je mijn steun nodig hebt mag je er ten alle tijden om vragen.
:bighug::tijgertjevoorjou:
:geloofinjou:
:alleskomtgoed2:
August 30, 2010 om 12:06
:geboftmetjou:

Heerlijk, weer een stapje dichterbij je streefgewicht. Het gaat je vast lukken.
lekker zo doorgaan.

:edua:
August 30, 2010 om 13:49
Goede avond liever Rosina,

Gevaarlijk zijn die recepties hè. Maar een beetje genieten moet kunnen!
Wel :lachen:dat je lichaam al afgekickt is van teveel:cake4: alleen onze hersenen registreren het nog niet. Ik heb precies hetzelfde. Denk ik lekker kan wel maar wanneer je het eenmaal op hebt valt het niet lekker en voel je je reuze:volvreten:.
Des te makkelijker wanneer je er goed over nadenkt om de:praline::chocolade: te weerstaan;)

Lieve Rosina je gaat je best weer doen van de week.

:geloofinjou:
:zethemop:

:knuffel::matasch:
Onbekend
August 31, 2010 om 05:41
:goedemorgen2: ik kom vlug even langs om je te feliciteren met de verjaardag van je :tienerjongen: kleinzoon dat je het nog maar lang mag meemaken een fijne dag met je familie :ballonkat: en bedankt voor je goede wensen en leuke berichtje :gefeliciteerd:
August 31, 2010, gewijzigd door ILOVEAstronomy op August 31, 2010 om 13:17
:klappen:Hey Rosake,:complimentjes::Imgood:

Nog gefeliciteerd met je gewichtsafname he.:cool2:
:genietervan:
:verdiend:
Het drong nu pas tot me door. :beschaamd:
Ik zag dat je minder woog, maar ik wist niet precies hoeveel, dus ik ben even naar je gewichts tabel gaan kijken

Echt goed hoor! :jippie:
:gazodoor2:
:alleskomtgoed2:
September 1, 2010 om 12:44
De week begonnen met sport!
Goed zo :)
Ja, het weer is rot :(
Ik ben er spontaan Hollandse pot van gaan eten. Aankomende vrijdag andijviestamppot hmmm :)
Volgende keer als je een snoepbui voelt opkomen, bedenk dan of het het wel waard is om je zo rot te voelen achteraf.
Succes deze week!

:mumble:

September 1, 2010 om 14:27
Nja leuk ..
Het is gewooon goed meegevallenn
school is niet echt leuk =D x
Onbekend
September 2, 2010 om 03:52
Hé Rosina,
Dus de vakantie is weer voorbij en daarmee ook de reisjes naar zee!
Ja de tijd gaat snel, over 1,5 week ga ik alweer weg voor een periode van 5 weken naar Gran Canaria. Mijn manlief is dinsdag al vertrokken.
Dan terug voor 2,5 week voor een bruiloft en daarna blijf ik weer 6.5 week daar. Heerlijk hoor, mijn kleindochters weer knuffelen! De oudste heeft vorige week weer hetzelfde armpje gebroken als vlak voor Kerst...zo zielig.
Maar ze is gelukkig goed te spreken, het is vooral erg lastig, pijnlijk niet meer. En daar hebben ze nog een paar weken vakantie dus gelukkig hoeft ze niet veel te schrijven.

En wij jij schrijft...overal afblijven...is heel erg moeilijk. Ik ben nu alleen en moet het nu echt zelf doen en dan kom je nog sneller in de verleiding. Maar het moet gaan lukken hoor! Als ik op Gran Can ben ga ik wel weer regelmatiger sporten en voorlopig kan ik ook nog zwemmen, de temperatuur is heerlijk dus...ik ga er dan weer tegenaan. Heb ook wel zin om te gaan nu!
Ik ga vanmiddag een nieuw dagboekje schrijven, als ik meer met de site bezig ben gaat het ook beter! Nu eerst stofzuigen, strijken en misschien ramen wassen! Eens kijken hoeveel zin ik overhoud ;-)
Succes met alles!
Liefs en :teresa0805:
September 2, 2010 om 06:02
Hey Rosina,

Wat een drukke dagen heb je! En indd veel kcal verbrand! Goed zo :D
Gaat lekker! Ik zal voor je :duimen: dat er zaterdag wat af is ;)

Veel liefs xx
September 2, 2010 om 14:38
:hoeishethier:

Lieve Rosina ik ben reuze benieuwd of je bent geslaag voor leuke:situps:sport:zumba:kleding. Ik heb simpel zwart met een wit streepje van de Scapino, helemaal niet duur. Kan ik vaker iets nieuws kopen:grinnik: Ook in de sportschool willen we er leuk uitzien ;) toch?
Aan :burnfat: ligt het niet bij jou. Wat was je weer in de weer, maar alles is netjes schoon.
Vond:tienerjongen: het weer leuk om naar:school2: te gaan?

Rosina je beweegt heel veel en :ikwileten: volgens de planning dan moet het lukken met de :weegschaalrose: zaterdag.

:geloof:

Fijne avond en voor straks :welterusten:

:bighug::matasch:
September 2, 2010 om 15:31
hoi hoi

vind het altijd zo leuk van jou,jij bent zo druk vrouwtje,dat ik welleens denl pff waar haal ze de tijd en energie vandaan,je hebt altijd wat te doen echt heel leuk om te lezen.
en zo leuk wat je allemaal met je kleinkinderen doet super.
en ben je geslagd voor de sportkleding?

maandag ga ik weer naar zumba.even een tangoles nemen,hahah dat zegt me zoon steeds ja me moeder gaat naar tango hahahaha
en ik duim voor je dat de weegschaal zaterdag heeel lief is voor je!

groetjes
September 3, 2010 om 14:29
En heb je je nieuwe :situps::zumba: outfit al kunnen testen?
Wens je morgen een :lieveweegschaal: toe

:bighug:
Onbekend
September 3, 2010 om 17:07
hoy rosina wat maken wij ons druk he maar wel gezellig he en het is beter dat je wat te doen hebt dan achter de :bloemen:geraniums te zitten :kledingkopen: :terrasje:geniet met je vriendinnen en daarna lekker :telefoneren: uitrusten ik wens je :eenfijnweekend:wil
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan