Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 4, 2010

Mariver woog op het moment van schrijven 61.30 kg (bmi: 21.98).

:weekend:
Zo, dat was een lekker weekje: 2.7 kg eraf! :wow:
Ik wist niet dat ik dat nog kon, met die snelheid. Bijna mijn kilobuffertje opgebouwd en dan wil ik echt langzaam de hoeveelheden eten opbouwen. Ik moet zeggen dat ik daar ook wel weer tegenop zie, want ik zit gewoon vol na mijn maaltijden. Maar als ik dan in mijn voedingsdagboek kijk dan lijken het wel weinig calorieën. Hoewel ik vooral op de snelle koolhydraten let en niet zozeer op die calorieën. Straks lekker twee haringen op de markt halen, dat tikt wel aan ;).

Gisterenavond voor het eerst in het donker wezen :hardlopen: hardlopen. Het gaat echt goed zo met die mp3-tjes van Evy. Ben nu bij les 15. Volgende week ga ik nog de officiële startcursus van Start-to-Run doen. Vooral voor de stretchoefeningen, houding en de kleding. Dat soort zaken.

Samen met mijn buddy en vriendin Marjonijn wil ik volgende week 100 kilo afgevallen zijn. We hebben nog zo'n anderhalve kilo te gaan. Dus het moet lukken! (Hoewel :ongi2: wel voor de deur staat...). Maar het gaat ons zeker lukken!!!
:update: zondag: Gelijk gebleven. Helemaal goed dus. Zo naar de :kerk:, alhoewel, het is vandaag een buitendienst. Lijkt me leuk.
Daarna naar De Elzen, dan ga ik daar een keer lopen :hardlopen:. Mooi weer, dus dat moet een mooi rondje worden.

Lieve buddies allemaal een :prettigweekend:
:mariver:

September 4, 2010 om 03:08
Vandaag nog maar 1,1 kilo te gaan voor onze "samen-100-kilo-afgevallen-mijlpaal". Volgens mij hebben we er nog niet eerder zó dichtbij gezeten. O, ik hoop dat ik de komende week zo'n week als jij hebt zeg. Wat een super:glijbaan2: Ongelofelijk inderdaad, dat 't nog kan!

:eenfijnweekend::marjonijn:
September 4, 2010 om 10:58
Toppie hoor, meiden ! Super !!!
:zogaatiegoed:
September 4, 2010 om 12:51
Hoi, vanmiddag nog even naar de Lidl in Sterrenburg geweest. Ik heb twee loopshirts (lange mouw) gekocht (een S en een XS...) en één broek XS. Meer hadden ze niet. Ja, nog een L/maat 44/46, maar dat leek me niet zo'n goed plan. Dus als je ook nog iets wilt, dan pas je maandag maar even. Ik heb op zich al een lange broek, dus ik heb deze niet per se nodig. Als jij er nog geen hebt, kun jij hem nemen. De shirts moeten we maar even kijken wie de S en wie de XS neemt. Komt vast goed.

:marjonijn:
September 4, 2010 om 16:16
My Goodness bijna 3 kilo in de week.
Ik heb een opengevallen mond van verbazing.
vertel me hoe ik dit ook kan bereieken, en ik doe mee.
Jaloeeeeeeeeeeeeeeeeeers
September 4, 2010 om 16:20
Hi Marianne,

Wat goed wat knap dat je dit allemaal hebt bereikt!!

En we heten hetzelfde en we schelen 10 dagen, jij wordt mijn nieuwe inspiratie bron! (of je er nu blij mee bent of niet).

Ik loop ook hard, heerlijk hè!

Fijn weekend.

Marianne
September 5, 2010 om 03:02
Nou, die kilo, twee pondjes, 10 onsjes, 1000 grammetjes werken we samen de komende week wel weg toch? Vanmiddag les 12 voor mij. Een paar keer 4 minuten zag ik bij jou. Komt goed. 't Is in elk geval weer lekker weer.
Tot morgen!

:marjonijn:
September 5, 2010, gewijzigd door Marjonijn op September 5, 2010 om 13:11
Hoi, was 't lekker? Lopen in de Elzen bedoel ik. Niet te hobbelig? 't Lijkt me dat je toch wat meer moet opletten waar je loopt op zulke onverharde paadjes. Erik z'n fiets stond nog bij m'n ouders in de schuur. Vanmiddag ben ik daarom lopend met Evy naar Dubbeldam gelopen (les 12, 1L 1W 2L 2W 4L 3W 4L 3W 4L 3W 5L 2W of zoiets; omdat ik er toen nog niet was heb ik als afsluiting nog 2 x een setje van 1 min. lopen en 1 min. wandelen erachteraan gedaan. Vervolgens op Erik z'n fiets weer naar huis gefietst. Ook bij mij vielen die 5 minuten écht mee. Nooit gedacht dat ik nog eens zo'n eind zou gaan lopen! Op Afstandmeten bleek dat ik 4,24 km had gelopen met een gemiddelde snelheid van 8,48 km per uur....
Ik ben er dik tevreden mee. Ik ben benieuwd wat de weegschaal er morgen van denkt.... Mijn lunch was nogal flink uitgevallen, dus m'n diner rustig aan. Ook dát is dus onder controle. Want die -100 kg móet van de week lukken toch?

Nogmaals tot morgen of zo!
:marjonijn:
September 5, 2010 om 18:21
Ha!

Leuk dat je zo enthousiast bent met hardlopen. Ik heb de 10k in 1 uur en 7 min. gelopen. Maar ik ben daarmee niet echt snel te noemen hoor. Wel voor mezelf natuurlijk. Ik denk dat als ik er nog wat kilo's af krijg ik nog sneller word. :) Voor 5k moet je ongeveer 30 min. rekenen, maar gewicht en leeftijd zijn wel belangrijke factoren; hoe meer, hoe langzamer zeg maar.
Succes!

:blinkiebill:
September 13, 2010 om 16:13
Hoi,

Je schrijft over de kerk, vandaar even dit berichtje.
Is het geloof belangrijk voor je? Ik heb een club aangemaakt, Christenen op valtaf.nl. Dus als je t leuk vindt om met anderen te praten over de relatie tussen geloven en afvallen, hoe je geloof je kan ondersteunen, etc., meld je dan voor die club aan!

:haveaniceday:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan