Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 4, 2010

Go4it4ever woog op het moment van schrijven 93.20 kg (bmi: 27.53).

Zaterdag 4 september, vakantie voorbij...terug naar de dagelijkse routine en....voedingsplan terug aangescherpt en veel sporten.
Na men ups en downs, wat ik echter bewust heb gedaan, is nu de tijd aangebroken om in rechte lijn naar men streefdoel te werken.... 86kg, nog een 7tal kilo-tjes te gaan dus.
Voor mijn voeding blijf ik geloven in mijn wasborddieet, zoveel mogelijk basisprodukten, in het kiezen van gezonde voeding is er keuze genoeg...veel variatie dus, net zoals mijn sporten, veel afwisseling om op lange termijn niet in een sleur te geraken, het lichaam heeft trouwens die afwisseling nodig om het trainingseffect optimaal te benutten. Wat staat er zoal op het programma;
Veel dansen, krachttraining, looptraining, Af en toe zwemmen, wandelen en dagelijks een half uur naar het werk fietsen en een half uur terug.
Op het werk ben ik continu in beweging. Om overtraining te voorkomen neem ik na 6 à 8 weken een week totale rust, en probeer ik men nachtrust goed te verzorgen.
Mijn programma loopt nu tot 1 november, dan heb ik een weekje totale rust in centerparcs, hoop dan mijn streefgewicht hier te kunnen neerschrijven......
Groetjes,.....Go4it4ever, Jan.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan