Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 4, 2010

Shinzy woog op het moment van schrijven 87.50 kg (bmi: 31.37).

Hey Lieve buddies,

Alles goed met jullie? Hier gaat het wel.

Nog 2 examens te gaan. Ben echt aan het aftellen. Het begint allemaal zwaar door te wegen.
Echt, ben heel moe, zie er niet uit en aan mijn gewicht verandert er dus weer eens niks. Maar al bij al gezien ben ik op 2 maanden toch alweer 4 kg kwijt. Dus ik moet niet klagen. En de kans bestaat dat ik er volgende week weer 1 kwijt ben. Dan is de examenstress weer weg.


Maar heb positieve vooruitzichten. Eindelijk zie ik mijn vriend terug na 3 weken. Ik mis die superhard nu.( ook al zie ik er nu niet uit, blijft het erg dat ik hem niet zie). En vanaf de 19de ben ik met vakantie. Vind dat ik dat verdien, want ben deze zomer bijna constant bezig geweest met leren.
Vorige week zijn de reisdocumenten aangekomen en nu kan ik bijna niet meer wachten om te vertrekken. Het is de eerste keer (sinds meer dan 10 jaar) dat ik nog eens met het vliegtuig op vakantie ga, en het is de eerste keer dat ik samen met mijn vriend op vakantie ga. Dus dubbelspannend.
Maar voor ik weg ben moet ik dringend nog eens gaa shoppen en ja hoor. Ik ga een wss bikini kopen en anders een takini. Nooit gedacht dat ik dat ooit kon zeggen.

Maar ik ga jullie laten en het laatste weekend studeren.

Groetjes Inge
Onbekend
September 4, 2010 om 05:35
Joepie! Bijna gedaan met de examens!!!
Naar waar gaat de vliegreis?
Ik ga in oktober naar Marrakech met een vriendin en ga dan voor de EERSTE keer vliegen!!! Ik ga nu al dood van de zenuwen alleen al ;).
Gho, even blijven hangen kan best gebeuren hoor en 4kg minder op 2 maand is een zeer goed resultaat he! Kijk maar naar mijn grafiekje, soms val ik weken quasi niks af en dan ineens een kilo per week. Heel raar, want ik doe altijd hetzelfde ;-).

Veel succes metr die laatste vakken!

:ellalouise:
September 8, 2010 om 04:34
Hey meis,

Zo dat zijn best hele leuke vooruitzichten. Lieffie terug zien na drei weken en dan heerlijk samen voor de eerste keer op vakantie! Romantisch.
Geniet ervan, je hebt het verdient!

:talantha:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan