Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 4, 2010

GewoonHetty woog op het moment van schrijven 96.10 kg (bmi: 34.46).

:hallolievebuddys:,

het gaat snel allemaal (de tijd ;)) Mijn werk is erg druk maar mijn prive leven ook.
Ik merk dat ik soms erg veel moeite moet doen om op te letten dat ik wel aan die 6 maaltijden kom en genoeg beweging. En dat het opletten geblazen is is een feit want ik wil niet weer terug naar het maaltijden overslaan en een snackje tussendoor om toch die vergeten maaltijd te compenseren.

TIP:
als je motivatie zoekt om toch thuis te trainen dmv crosstrainer:crosstrainer:, roeien of hometrainer:fietsdefietsdefiets: dan de tv aanzetten en/of een dvdtje erin stoppen, ook lekkere muziek is een optie. Je vergeet de tijd en je doet het nuttige met het aangename verbinden ;)

Bij mij werkt de :crosstrainer: met dat bovenstaande dus echt heel goed.

Ik heb nog steeds wat moeite met de aandacht die ik op het moment krijg en heb besloten dat als ik de 24ste nog steeds hier moeite mee heb dat bij de obesitas verpleegkundige en de dieetiste neerleg. Ik verwacht dan een afspraak te krijgen met de psychologe. Hoort allemaal bij het proces denk ik zo.:dalendelijn:

Ook zijn er een paar mensen in mijn omgeving die met moeite hun afgunst kunnen binnen houden.:-| Jaloersheid wat een ontzettende rot eigenschap is dat.
Het kan zo ontzettend veel kapot maken en mensen hebben daar geen erg in tot het te laat is.

Het afvallen gaat gelukkig nog steeds goed en ik durf nu wel te zeggen dat ik mijn doel in mijn hoofd heb bijgesteld.
Ik hoop eind dit jaar 81.7 kilo:afvalpopjemedium: te wegen. Dan ben ik 40 kilo kwijt en heb ik nog 8 maanden om de laatste 10-15 kilo kwijt te raken zodat ik op mijn 25ste trouwdag een mooi gezond gewicht heb en net zo slank :meetlint: ben als toen ik 13 was :afvalpopjeslank:.
Wel wat rimpels rijker maar ja hahaha dat is dan ook alweer een poosje geleden en toen hoefde ik nog geen creme enzv te gebruiken.
Ben benieuwd wanneer de eerste botox adviezen gaan komen :jij:

Heel fijn weekend en tot snel ;)
Liefs Hetty

Onbekend
September 4, 2010 om 08:27
Hoi Hetty!

Goed om te zien dat je gewicht dalende blijft. Gaat wel in een erg rap tempo!

Ik snap trouwens niet zo veel van je verhaal, krijg je te veel of te weinig aandacht? En waarom zou iedereen zo jaloers op je zijn? Ik ben natuurlijk geen psycholoog ofzo maar ik vraag het me zomaar af.

Eigenlijk ben ik blij met het feit dat ik nu hoegenaamd stil sta. Ik kan nu goed zien dat mijn lichaam nog wel verder transformeert, ondanks die bijna stilstand. Mijn huid is aan het krimpen en het lijkt net alsof er minder onderhuidsvet zit, ook zijn mijn aderen duidelijker te zien. Kortom, niet in paniek raken of gefrustreerd als je eens een tijd stilstaat. Gewoon doorgaan waarmee je bezig bent en niet alleen naar je gewicht kijken!

Suc6 met afvallen en een fijn weekend!

Groeten,
Marco
Onbekend
September 4, 2010 om 14:37
Hmm, ik heb van te veel aandacht weinig 'last'. Komt natuurlijk omdat ik continu 's nachts werk en in mijn vrije tijd niet echt veel sociale contacten er op na hou. Meeste contacten heb ik eigenlijk hier, op valt.af :)
Dat het naast een lichamelijke ook een psychische omschakeling is, vooral als je erg veel gewicht aan het verliezen bent, is best wel moeilijk. Op een of andere manier is je denkpatroon ook anders als je veel te dik bent. Ik had in elk geval het gevoel dat ik soms niet serieus genomen werd en niet voor vol werd aangezien. Dat lijkt nu ook anders. Kan ook zijn omdat mijn hele houding veranderd is natuurlijk. Doordat je suc6 hebt met afvallen ga je toch een stuk positiever naar jezelf kijken. Complimentjes vind ik zelf ook moeilijk, want ik denk dan bij mezelf, het was tenslotte toch ook mijn eigen schuld dat ik zo dik geworden ben?

Van jaloezie van andere mensen heb ik maar weinig last. Ik ken wel een stel mensen die ook te zwaar zijn maar die zijn gewoon 'normaal' naar mij toe. Kennelijk vinden zij het niet nodig om af te vallen of hebben er de discipline niet voor...

1 kg per week is natuurlijk geweldig mooi, dat heb ik ook een tijd gehad, maar je hoeft echt niet bang te zijn voor die plateaus. Als je gewoon volhoudt dan kom je er wel, wat meer eten of de kev verhoudingen aanpassen wilt ook wel eens helpen om door een plateautje te zakken. Ik denk dat die 89 kilo een gewicht is dat ik vroeger voor een langere tijd heb gehad. Totdat ik dat weer eens verprutste :)

Die foto's zijn toch een hele goede ondersteuning voor jezelf om inderdaad het behaalde resultaat te kunnen zien. Zelfs het verschil van een enkele kilo scheelt al, heb ik gemerkt. En of mijn huid nog veel krimpt? Veel hoeft niet echt meer maar het mag allemaal nog wel iets strakker...

Oja, Kefir is een yoghurt plantje, het zou gezond zijn om daar yoghurt mee te maken. Is goedkoper dan yakult en puur natuur. En ik vind het leuk om iedere dag te doen. Toch wel grappig, een eigen produktje.

Van mijn gebit heb ik gelukkig nu nog maar weinig last. Ik raak zelfs dat gat gewend waar die kies heeft gezeten. Misschien dat ik daar volgend jaar iets aan laat doen, maar dat kost natuurlijk weer geld dat ik liever ergens anders aan besteed.

Hou je taai meid! Blijven lachen en doorgaan met afvallen!

Groetjes,
Marco
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan