Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 4, 2010

Shanny1974 woog op het moment van schrijven 57.70 kg (bmi: 21.99).

hallo allemaal 8-9
goedemiddag,vanavond of anders morgen kom ik even naar jullie dagboekjes toe.
gaat niet zo goed met mij,alleen buikpijn en trek dan door naar me rug,vrijdag naar de dokter en dan vraag ik een verwijs kaart.ben moe er door.en blijf bloed verliezen ook niet goed.
dit is nu zo 3 weken aan de gang,en het ging best beter had zo 2 maanden zeker geen last van gehad.
dus nu wil ik naar een gynecoloog ofzo door verwezen worden.
ik hou jullie op de hoogte!
ik ga zo werken,eigenlijk moest ik 12 uur beginnen,maar ze moesten vreselijk veel uren gaan besparen en had ik gevraagd of ik later kon beginnen zodat ik even rustig aan kan doen.morgen en vrijdag vrij,dus alles op me gemakkie.
groetjes en ik kom zo snel mogelijk naar jullie dagboekjes
:02groetjes:September 5, 2010 om 05:22
Ik hoop dat je blijft aangemeld want het is altijd leuk om een pc babbel te hebben met jou , zou je missen :supercry: allé nog een fijne dag verder :geboftmetjou:
September 5, 2010 om 11:17
Hey meid!

Ik heb een nieuw dagboekje, ik dacht het al dat het door die foto's kwam want bij mij liep ie ook niet helemaal goed.

Fijne zondag nog

:kussie:
September 5, 2010 om 12:00
ja vandaag nog ff gefietst maar ging best zwaar joh bah wat een rot wind!!! Maar wel lekker weer daar mogen we niet over klagen vind ik. Juist gwn brood blijven eten!

dikke knuf
September 6, 2010 om 00:58
Hoi hoi,

Ja het is wel grappig hè die recepten. Heb er ook een heel stel bewaard. Mogelijk kan ik ze nog eens gebruiken op een koolhydraatvrije dag. Maar helemaal zonder wil ik ook niet hoor. En het lijkt mij ook helemaal niet goed. Je lichaam heeft ook Khd nodig, dus ik heb het eigenlijk nooit gedaan. Vond de recepten voor 's morgens ook niet binnen te krijgen trouwens.

Ik heb gisteren een gezocht naar "groen(t)e smoothies". Had er wat over gelezen en dacht, laat ik eens wat recepten opzoeken. Het zijn eigenlijk smoothies van 150-200gr bladgroente (spinazie, andijvie, sla etc), 2-3 stuks fruit en water. Dus je krijgt een stoot vitaminen binnen. Leek me wel wat om dat eens uit te gaan proberen.

Ik zit inmiddels onder de 65kg!! Heb eergisteren een Herbalife-dag gehad. Ook kon ik toen niet echt goed drinken. Viel ik af naar 64.2kg. Al JAREN niet zo laag geweest. Gisteren weer gewoon gegeten en goed veel gedronken en nu ben ik 64.6kg dus nog steeds onder die 65kg. Ik hoop maar dat ik dat deze week kan volhouden. Ga ik toch langzaam naar die 63kg. Bovendien ben ik daarbij 1,5kg aan vet afgevallen!!! Dat is natuurlijk helemaal super.

Vandaag de hele dag cursus dus in de schoolbanken zitten. Bah!!! Zal proberen toch genoeg te drinken en niet teveel te gaan snoepen.

Succes maar weer deze week!!
Onbekend
September 7, 2010 om 04:05
:hug: Ik miste jou ook hoor! Ik ga er weer helemaal tegenaan. We gaan elkaar weer lekker motiveren!
Ja balen he, van het weer. Heb helemaal niet het idee dat het echt zomer is geweest. De enige weken dat het mooi weer was, waren wij aan het klussen in het nieuwe huis.
Nou ja, in ieder geval heb ik nu een lekkere basis thuis en ik hoop dat dat helpt om het allemaal vol te houden.
Kom op meid, we gaan er weer samen voor! (Ben zo blij dat je weer mijn buddie bent!)
Onbekend
September 8, 2010 om 10:14
Hey meis,
Jeetje joh, nou hoop dat ze je gewoon doorverwijzen en dan kun je er misschien achter komen wat het nou steeds is. Wat een gedoe joh.
Beter dat je later mocht beginnen en dat je morgen en overmorgen vrij bent. Even lekker op je gemak. Nou rustig aan en sterkte he!
X
September 8, 2010 om 13:02
Wel lieverd gij moet zeker niet met zo een pijn blijven rond lopen zo vlug mogelijk naar de :artsv: zodat die je kan doorverwijzen .En probeer het wat rustiger aan te doen morgen en vrijdag want ik denk dat je job ook enorm veel energie van je vergt, dus van harte :beterschap: groetjes, Rosina.
September 9, 2010 om 00:30
Hé meis,

Wat balen joh!!! Daar word je zeker niet blij van zeg. Ik hoop voor je dat ze je snel doorverwijzen :arts: en ze erachter kunnen komen wat het is, zodat ze het kunnen gaan behandelen.

:veelbeterschap:
September 9, 2010 om 01:59
Hey meis

Potverdorie wat rot voor je zeg, ik hoop dat ze dan kunnen vinden wat het is. Heel veel :beterschap:

Dikke :knuffel:
September 9, 2010 om 03:22
Veel sterkte ermee. Denk goed aan jezelf en neem op tijd rust.

Groetjes appelperzik

September 10, 2010 om 00:45
Succes vandaag!!!!
Laat je ook even horen hoe het was. Ben wel heel erg benieuwd.

dikke knuffel
Onbekend
September 10, 2010 om 02:24
Hi meis!
Nou ben heel benieuwd wat de dokter zegt, hou me op de hoogte. Fijn dat je gisteren weer minder last had, maar ja wat je zegt, het gaat steeds zo en het moet toch een keertje goed bekeken worden, want je kunt toch niet steeds zo door blijven lopen.

Haha, ja heb goed opgelet en meer fruit gegeten. En gisteren ook netjes gedaan met eten. Nu maar hopen dat het zoden aan de dijk zet.

Ja wennen he die nieuwe naam. Maar onder dezelfde naam vond ik ook weer zoiets. En heb toen natuurlijk zo'n nare ervaring gehad met dat geroddel, dus ik wilde niet onder dezelfde naam terug komen.

Nou meis succes vandaag en ik hoor het wel wat eruit is gekomen. Denk aan je!

:kussie:
September 10, 2010 om 02:39
Hey hey!

Ja ik ben gister gewoon gaan fietsen in de middag, ik voelde me gewoon niet lekker 3 dagen niet sporten is zo niks voor mij. Probeer straks ook met de fiets naar school te gaan want het weer ziet er aardig uit moet ik zeggen. Heel veel sterkte vandaag en laat je stem horen he ik bedoel laat je niet naar huis sturen maar voor een onderzoek.

:knuffel:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan