Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 5, 2010

Jill1 woog op het moment van schrijven 64.00 kg (bmi: 22.68).

Ik ben gestart met fase 2, na een week of 2 in fase 1. In fase 1 mag je helemaal geen koolhydraten eten, dus alleen (magere) vlees, (vette) vis, (20 of 30+) kaas, ei en groente, groente, groente. Ik mis ontzettend mijn yoghurt met muesli, mijn fruit en fruitsap. In fase 2 mag ik dat (muv het fruitsap, snif) weer met mate toevoegen.
De beloofde 5-6 kilo die ik in fase 1 zou afvallen is het niet geworden...(wederom snif).
Op de allerlaatste dag was ik nog wel een extra kilo kwijt (motiverend!), maar na 2 dagen fase 2 zit die er weer bij! Ik zit dus weer op 64 kilo. Demotiverend...
Vooral omdat ik het idee had dat mijn spijsvertering (die tot nagenoeg een volledige stilstand was gekomen) weer wat op gang was gekomen en ik dus verwachte dat op de weegschaal terug te zien... Ik ga maar eens aan de laxerende thee. In het verleden heb ik daar wel baat bij gehad. Eens kijken of de kilo's er dan afvliegen...
Daar komt bij dat sporten moeizaam gaat... Ik mis de 'snelle' energie van de koolhydraten. Alhoewel ik me na de eerste week van dit dieet wel wat beter voelde.

Eén ding wat het dieet wel beloofde was dat ik geen/minder trek zou krijgen in zoetigheid (na de maaltijd) dat klopt wel een beetje. Ik taal niet meer naar koekjes bij de thee... maar ja, ik neem er nu wel eens nootjes bij... Is uiteindelijk misschien net zo 'erg'???

Nou ja, ik hou nog maar even vol, hopelijk is die 64 kilo tijdelijk...

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan