Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 5, 2010

Nieki1967 woog op het moment van schrijven 75.00 kg (bmi: 23.94).

Het lijntje gaat weer gestaag naar beneden, zou leuk zijn als het iets sneller gaat maar ik hou me niet helemaal strikt aan de punten dus dan moet je ook niet zeuren. Uiteindelijk was er afgelopen dinsdag een halve kg. af dus in dat tempo ben ik over een maand of 2 op mijn streefgewicht bij de :ww2:. Volgende week heb ik een bruiloft op vrijdag en we gaan met de motor dat weekend weg en daarna hebben we geen festiviteiten meer op het programma staan dan kom ik weer wat minder in de verleiding en kan ik gaan voor de eindspurt!
Ik heb ook nog geen regelmaat in het zwemmen dus dat ga ik ook weer oppakken.

Groetjes,
:nieki1967:

September 17, 2010 om 02:15
Hoi Nieki, ja het loopt niet over zullen we maar zeggen... had het boek gelezen van Allan Carr NU AFVALLEN... en ben sindsdien wel trouw met 's ochtends alleen fruit eten, maar echt afvallen nee.. daar moet ik toch meer voor doen. Ben van de week wel begonnen met wandelen weer en hoop dit vast te houden. Enfin, het weekend staat weer bol van feestjes dus dat schiet ook niet echt op. Maar jij gaat super goed joh! Echt goed! Dat moet ik me maar voor ogen houden als je eenmaal die knop hebt omgezet dat het ook echt wel moet lukken..
Fijn weekend!
Groetjes
:rosa67:
September 26, 2010 om 13:51
Even een reactie op mijn eigen dagboek aan Senseo45..... ik probeer je al 2 dagen antwoord te geven maar als ik op je profiel druk of het zelf invul op mijn internetbalk, ik kom steeds op de site van valtaf terecht en niet op jouw profiel. Geen idee wat er mis is, want als ik op mijn andere buddies druk dan kom ik wel op hun profiel. Ik hoop dat je dit leest, het gaat prima helaas is er aankomende dinsdag geen cursus in Lelystad maar ik zit er aan te denken om een keer ergens anders te gaan.

:nieki1967:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan