Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 5, 2010

Jamey30 woog op het moment van schrijven 70.80 kg (bmi: 26.01).

Door teveel hardlopen de eerste week van mijn vakantie (3x ipv 2x) nu een blessure aan mijn voet/enkel. Hierdoor niet kunnen hardlopen vanaf afgelopen dinsdag. Gister nog even geprobeerd maar ging absoluut nog niet. Ik hoop echt dat het snel voorbij is want ik wil verder met hardlopen, vooral omdat mijn hardloopmaatje verder traint en ik anders straks alleen moet gaan.

Eten nog steeds niet onder controle maar ik ga nu weer beginnen. Niet zeuren en gewoon doen, afkicken van de suiker een paar dagen en dan voel ik me een stuk beter.

Vakantie zit er weer op, moet weer aan het werk.

September 5, 2010 om 05:06
Ja dat moet je zeker doen, zou heel erg zonde zijn om het nu af te laten weten...moet mezelf ook aan mijn kraag trekken hoor wil ik die 5 km lopen van de week bedacht ik me nee nu kan ik niet het regent en toch ben ik gegaan best knap al zeg ik het zelf! Ik weet namelijk dat ik er achteraf heel erg blij mee ben dat ik het dan uiteindelijk toch gedaan heb!! Jij van de suiker afkicken en ik weer van de Red Bull de verleiding op een stres momentje was me toch eventjes te groot en ben weer terug bij af wat dat betreft :S Zal idd van de week eens eventjes navraag doen over schoenen THNX

:geloofinjezelf:
September 6, 2010 om 10:13
Hi meis,

Heel leuk dat je eventjes op mijn site was, vandaar mijn tegenbezoekje. Als ik naar je grafiek kijk ben je weer terug op af. Afvallen is niet iets van de drastische maatregelen, maar meer van de geleidelijkhied. Dat maakt het gemakkelijker en beter om vol te houden. STel je voedsel inname op 10% van de normale hoeveelhied. gooi er wat sporten tegen aan. Hoop wel dat je enkel snel weer beter is, een tip tegen de zwelling is gewoon een nat verband eromheen houden. Het verkoelt en onttrekt het vocht aan je enkel.
Succes verder,

liefs veronique
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan