Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 5, 2010

Ikgascheiden woog op het moment van schrijven 95.80 kg (bmi: 37.42).

Oeps.. ik ben een beetje bijgekomen, maar had gisteren een mega baaldag en heb me eigenlijk vol geveten :rotbui:
Ik was de kindjes bij hun papa gaan afzetten, moet ze een hele week missen :snik: en mijn bijna-ex vond het nodig om ruzie te maken en allerlei verwijten naar mijn hoofd te slingeren :grrrrrr: Ik heb gisteren, buiten snoepen en me rot voelen, niets gedaan..
Vandaag heb ik kunnen uitslapen en na een super deugd doende douche heb ik besloten om eens wat meer tijd te besteden aan mezelf... Ik heb mezelf wat in de watten gelegd en ben van plan om dat te blijven volhouden. Ik heb ook besloten dat ik weer wat meer water ga drinken op een dag want dat was aanzienlijk verminderd. En we gaan weer gezond doen! Ik weet dat ik het kan, ik heb al bewezen dat ik weken kan volhouden zonder snoepen.. Dus het is haalbaar, alleen moet ik gemotiveerd blijven en moet mijn bijna-ex me niet te veel lastig vallen met zijn ambetante kuren!
Het zal zowiezo een moeilijke week worden want de kids zijn er niet en ik moet ongesteld worden. Maar ik ga ervoor! Ik zou tegen mijn verjaardag :bdaycomite: toch nog wat kilo'kes afgevallen willen zijn..

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan