Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 5, 2010

Opdebeen woog op het moment van schrijven 106.40 kg (bmi: 34.74).

Hier een update;
Gisteren een zware maar ook goede dag gehad. 4 september is de geboortedag van mijn zwager die vorig jaar op 17 september is overleden. En we hebben met familie en vrienden zijn verjaardag geviert en ook een deel van zijn as uitgestrooid over een plas in Reeuwijk wat zijn speciale plekje was en van zijn vriend/partner nog is. De zon scheen en we zijn met z'n allen naar de plek gefiets daar een gedicht opgezegd en in nagedachtenis van JW flessen wijn opengetrokken.
Later naar hun huis gegaan, Het is toch nog steeds het huis van hun beide ik kan nog steeds niet zeggen dat het alleen het huis van R is. En daar met z'n allen het meegebrachte eten getracht op te eten. Het was natuurlijk weer veels te veel eten. maar zoooo lekker allemaal.
Maar ik ben erg goed bezig geweest en mezelf heel veel complimenten gegeven. Ik heb geen brood gegeten en geen eten met toegevoegde suikers. Er was een hele lekkere linzen soep. Als het goed is krijg ik het recept en die zet ik wel bij mijn favorieten recepten voor jullie en ik heb nog een rijstsalade met kip, nootjes en ananas gegeten en ook geen alcohol gedronken. Al met al een dag met veel emoties geweest maar mezelf toch in de hand gehouden met eten. Een goede dag geweest...

September 5, 2010, gewijzigd door Birkana op September 5, 2010 om 08:34
Wat prachtig om op die manier op zijn geboortedag elkaar op te zoeken en samen hem te herdenken en weer even heel dichtbij te halen. En ik vind het erg knap dat je zo goed hebt gekozen. Ik heb tot nu toe drie gelegenheden gehad waar ik moest kiezen van buffetten en hapjes en bij allemaal heb ik te weinig genomen waardoor ik een keer later alsnog door het lint ging en bij de andere tja, toch niet helemaal tevreden was. Maar jij hebt het echt goed gedaan! Linzensoep, hmmmmm ik ben benieuwd naar t recept. Ik heb sinds ik begon met lijnen nu al twee keer pompoensoep gemaakt (ook heerlijk met lekkere verwarmende kruiden als gember enzo) en ben wel toe aan iets nieuws en ben dol op linzen :)

Groetjes van Birkana
September 5, 2010 om 12:47
fijn hoor als je met mensen waar je van houdt iemand kan herdenken. moeilijk maar ook fijn om het samen te doen. mijn vader is 2 jaar geleden overleden en ik heb geen broers of zussen, dus moet het allemaal alleen doen. gelukkig heb ik mijn moeder nog en wij steunen elkaar ook op moeilijke dagen.

ja morgen is weer mijn weeg moment, het is deze week weer goed gegaan dus ben benieuwd weer morgen. wel af en toe wat meer honger gehad en trek in wat lekkers maar niet gedaan en weer 3 keer gesport afgelopen week.
dus nog een nachtje slapen en dan zijn we hopelijk weer een stapje dichterbij!
fijne avond en sterkte nog
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan