Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 5, 2010

Laurie27 woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 22.86).

Weer thuis van vakantie: schade is 73,4 kg en een of andere darminfectie....maar we hebben het SUPER gehad, dat absoluut!!! Eerst beetje uitzieken en dan weer hard aan de slag!!

September 15, 2010 om 14:06
Heyhey,

Hoe gaat het inmiddels met jou? Weer helemaal beter? Ook ik ben weer terug van vakantie, dus ik ga weer lekker m'n best doen!

Veel succes!

:majabo:
September 23, 2010 om 04:38
Heyhey,

Fijn dat je weer helemaal fit bent. Aan je bericht te lezen ben je van plan het fanatiek aan te pakken zeg! Heb je een personal trainer ofzo? Of heb je een sportschool waar ze aan goede intakes en begeleiding doen? Ik ben benieuwd hoe het bevalt met zoveel trainen. Je krijgt dan vast snel een droomlichaam! ;)
Ik doe inderdaad nog steeds Zauberhaft. Ik vind het erg prettig te weten wat ik mag eten aan Kcal. en verhoudingen Eitwit, Koolhydraten en Vetten. Over het algemeen val ik dan ook langzaam maar zeker af. Nu na de vakantie heb ik wat meer moeite weer in het ritme te komen. Ik snoep net iets teveel. Niet dat ik echt aankom, maar het afvallen blijft even hangen. Gelukkig weet ik wel waar het van komt. Meestal doe ik 1 keer per week Zumba en ik probeer zo nu en dan te hardlopen (half uurtje ongeveer). De komende tijd wil ik wat vaker gaan sporten, maar op de 1 of andere manier blijft het er vaak bij. Ik heb dan alweer allerlei leuke afspraken en andere activiteiten en geen tijd om te sporten.

Veel succes met je fanatieke schema!

:majabo:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan