Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 5, 2010

Casey0608 woog op het moment van schrijven 79.50 kg (bmi: 26.26).

Hi strangers,

Jaja, lekker 2 weken vrij geweest!!
Heerlijk en dat is te zien aan het gewicht ;) pfffff...

Vandaag maar weer op de weegschaal gekropen en een eindje hardgelopen.
Best lekker.

Wish me luck!!
Succes iedereen!!

:kussie:
:casey0608:

Onbekend
September 9, 2010 om 15:47
Ha, tweelingzus. Had je berichtje nog niet eerder gezien, ben ook bepaald niet bezig geweest met afvallen :S ... tis echt erg, ik durf niet eens op de weegschaal!
Heb me voorgenomen de komende 100 dagen (nouja, nog 97) echt mijn best te doen, dat is tot de kerstvakantie. Honderd dagen, honderd ons, dat is mijn streven! Dus ja, ik doe met je mee!

grtz
pZ
Onbekend
September 13, 2010 om 13:07
Hey!
Het weekend zit erop, ik ben netjes binnen mijn kCal gebleven, ondanks een stevige wijninname :wijntje: zaterdagnacht. Maar dat heb ik er ook gelijk weer afgesport ;), geen probleem dus.
Ik heb nog niet op de weegschaal gestaan, heb besloten dat ik het belangrijker vind dat mijn broeken me weer goed passen dan dat ik onder een bepaald gewicht kom. Ik gok dat ik rond de 80 zal wegen, mar zeker weten doe ik dat niet. Ik pas nu in mijn grote maat 42 :--), ik heb ook kleine maat 42 kleren en maat 40's...die wil ik met kerst weer aankunnen! Vanaf vorige week fiets ik dus elke dag braaf naar mn werk, 20/25 minuten heen en ook weer terug. Dat moet toch effect geven?!

Hoe was jouw weekend? Gelukt om je aan je eetlijstjes te houden, of maak je die niet? Ik vind het altijd lastig om genoeg eiwit binnen te krijgen omdat ik koolhydraten (brood vooral) zo erg lekker vind!

liefs
pZ

Succes weer deze week!
Onbekend
September 16, 2010 om 07:30
Daar ben ik het echt zoooo mee eens, eten en drinken zijn bij mij ook zeer favoriete bezigheden. Ik vind alles ook zo lekker!

Maar goed, om toch tegenwicht te bieden dus maar hier blijven komen. Deze week braaf drie keer op en neer naar mn werk gefietst en zaterdag is de planning om eens lekker te gaan dansen! Ik eet heel de week al braaf, dus dat moet goed gaan. Ik heb vandaag in elk geval een jurkje aan dat ik in de zomer nog niet eens uit de kast durfde halen.

MOrgen heb ik een feestje, zaterdag op stap, dat wordt dus wel opletten. Ik ben zo'n slechterik die dan liever niets eet om wel een wijntje of wat te kunnen nemen, erg he? Zondag wordt brak op de bank hangen, vermoed ik, ik hoop op niet te veel beweging dan meer :)

Jij leuke plannen dit weekend? Dansen is natuurlijk ook sport!

liefs!
pz
March 29, 2011 om 13:41
Hey doosieeeeee
jij bent er ook nog !!! wat gezellie!!!! Weetje ik heb t zo druk gehad afgelopen tijd dat ik in heel valtaf geen zin meer had. Toch mis ik wel de leuke en lieve mensen die hier aanwezig zijn, en zeker jou! Hoe is het met je liefje? Je werk? en met het Kees? Ben je nog aan het hardlopen of heb je je ideale gewicht al bereikt, tell me girly!
kus
patries
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan