Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 5, 2010

Smartie30 woog op het moment van schrijven 94.60 kg (bmi: 33.12).

:goedemiddag2: allemaal!

Wat een heerlijk weer! Ik stond op en wist dat ik vandaag niet naar de sportschool zou gaan maar lekker in de tuin zou neerzakken en misschien nog een stuk zou gaan wandelen of fietsen BUITEN! Genieten is dit...

De weegschaal was ook lief voor me, want vanmorgen woog ik 94.6 kg. Het gaat goed met mij en ik voel me ook super! Vrijdag had ik even een dip momentje, nadat ik gehoord had dat de keuze niet op mij gevallen was bij het sollicitatiegesprek. Ze vonden het wel een heel fijn gesprek en zagen het me zo doen, maar vonden wel dat het tijd was om ervaring op te gaan doen voor mij. Mijn CV blijft daar in portfolio. Dus weer verder solliciteren. Maar ik was het even zo zat en was moe van het werk gekomen, geen zin om te koken. Dus in moment van zwakte en me ff rot voelen heb ik toen een pak van 12 suikervrije Cereal koekjes met witte chocolade opgegeten (ipv mijn avondeten). Slecht, maar de volgende ochtend meteen gaan sporten en mezelf herpakt. Dit soort momenten heb ik eigenlijk nooit meer, maar als ik ze dus heb weet ik mezelf snel te herpakken en blijf ik er niet in hangen. Ik denk dat ik mezelf goed heb leren kennen in de afgelopen maanden en heb er het volste vertrouwen in dat ik de overige kilo's ook zal wegwerken en dat DE baan er ook gewoon gaat komen. Nogmaals: ik voel me zelfverzekerd en zie de toekomst zeer rooskleurig in!

Ik hoop dat het jullie ook allemaal zo goed vergaat...

liefs, Smartie

Onbekend
September 5, 2010 om 13:29
hoi hoi

beetje late reactie van mijn kant. ik moet eens op zoek gaan naar dat wagenmakertje. klinkt erg lekker, maar misschien moet ik het maar niet doen... stel je voor dat ik het ook zo lekker vind dan kan ik het ook niet aanschaffen. ik zal eens voor je informeren. ik zal eens kijken wat voor fles het is. als het net als het juttertje zo'n kruik is wil ik wel wat naar je opsturen, maar als het glas is, is het risico te groot. heb geen hoge pet op van tnt wat dat betreft. ik ga morgen voor je kijken.

Wat jammer van je sollicitatie. balen zeg! ik hoop dat je snel DE baan vindt. vanuit texel zal ik voor je duimen. ;)

groetjes angela
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan