Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 5, 2010

MissVoracious woog op het moment van schrijven 126.50 kg (bmi: 39.48).

Zo! We zijn weer terug van vakantie. Wat was het lekker... Kleintje heeft het ook erg naar dr zin gehad, gelukkig. Zelfs het vliegen was een eitje. Ik had vooraf en ontzettend de zenuwen, ik was bang dat ze het verschrikkelijk zou vinden. Tijdens de heenreis sliep ze met het opstijgen en was ze aan t sjansen met de stewardess tijdens het landen. Terug heeft ze zich ook prima vermaakt en sliep ze tijdens de landing, haha!

Al met al een goeie week, lekker weer en ook lekker gegeten. We hebben ons kantoenen jubileum gevierd (1 jaar getrouwd) en zijn vandaag (enigszins vertraagd) nog begonnen aan de wedding-cake leftovers.. :) Lekker hoor!

Vakantie heeft me 8 ons gekost, maar heb wel het streven om dat binnen een paar dagen weer gecorrigeerd te hebben!

Hoe is het met al mijn lieve buddies?

Liefs,

Irene

September 5, 2010 om 14:32
Hoi vakantieganger. Dat klinkt goed, die vakantie van jullie. En fijn dat de kleine het zo goed gedaan heeft. Dat is toch altijd even spannend.
Eigenlijk een beetje een extra huwelijksreis voor jullie. Leuk hoor. Wij hebben toevallig vandaag feest gehad van mijn schoonouders: gouden bruiloft - 50 jaar. Dat duurt voor ons nog een tijdje.
Ook supergoed dat je bijna niet aangekomen bent. Een paar ons is toch niks. Dat ben je zo weer kwijt als je goed in je ritme zit. Succes ermee weer. En ik hoop dat ik binnen een paar weken afscheid van de 8 kan nemen, want die begint me flink te irriteren. hihi
Groetjes
Onbekend
September 6, 2010 om 11:50
Hoi!
Weer terug in je regelmaat dus begrijp ik... althans...bijna weer in je regelmaat ;-)
8 ons...wauw dat is supernetjes joh!
Succes hoor!
Groet
Onbekend
September 6, 2010 om 14:34
Hi!

Dat klinkt als een lekker ontspannen weekje! Je kan zeker trots zijn op je kleine meid, dat was een goeie luchtdoop! En 8 ons...nou, dat is te overzien, toch? Ik vind het wel altijd lastig de knop weer om te krijgen na de vakantie. Mijn kilo's komen er uiteindelijk thuis nog aan. Daar ben jij vast beter in!
Katoen, wat grappig, dat wist ik niet! Gefeliciteerd! Ik denk dat wij al een hele trui kunnen breien inmiddels, haha!
Goeie week!!

Liefs van Esther
Onbekend
September 6, 2010 om 14:43
Hoi schat,

Welcome back!! Wat gaat zo een heerlijke vakantie altijd snel voorbij he?! Fijn dat je een heerlijke vakantie hebt gehad! Het weer was daar natuurlijk al stukken beter dan hier. Wat bijzonder dat de kleine zich zo goed heeft gehouden in het vliegtuig, echt top. Dat zie je niet vaak namelijk!

Gefeliciteerd nog met jullie trouwdag! Ik dacht trouwens dat je dan na 1 jaar je papieren bruiloft vierde?? Dacht zoiets ooit ergens opgevangen te hebben. Ach, i don't know, ben ook niet getrouwd ;)

Die 8 onsjes heb je er zo weer af hoor! Ik vind het een erg mooi resultaat!
Ben je alweer door al je was en strijkwerk heen? ;)
Hoe loopt het nu met je bedrijfje?

Met mij gaat het prima, vandaag ook weer begonnen met werken. Even wennen hoor, maar wel lekker om weer wat om handen te hebben na al die weken.

Wens je een fijne en succesvolle week toe!:succespoeh:

:zethemop:

liefs,

Daan
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan