Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 5, 2010

Jonni woog op het moment van schrijven 70.50 kg (bmi: 27.89).

Zo daar ben ik weer...
Nadat mijn eerste poging om Yvonne Lemmers eetmethode te volgen jammerlijk heeft gefaald,puur eigen schuld dikke bult,en sinds van de week en na het boek "Grip op koolhydraten" nu helemaal uitgeplozen te hebben lijkt het nu eindelijk toch 'grip' te krijgen :fouten: ;)
Ik ben eerst nog eens 1,5 kilo aangekomen,ben gewoon meer gaan snoepen en extraatjes eten de afgelopen tijd en nu was ik het zo zat,al dat vet dat zich ineens om mijn middel sluit blèèèh:fatzo:
Ik kreeg ineens zo'n moment van: En nú is het klaar!! Ben 's avonds meteen het boek gaan lezen en heb het ieder vrij moment gepakt..Ik ben de eerste kilo al kwijt in een paar dagen,ik voel me er super bij en ben ook nog eens voor 100% gemotiveerd.Ik loop al de hele dag voor mijn werk maar ben nu ook extra aan het lopen en ga morgen ook beginnen met het touwtje springen...dat kwartiertje moet te doen zijn toch? Ik ga ervoor en heb er zin in! Deze methode zorgt ervoor dat ik me niet zo gestraft voel als ik iets'niet mag',want eigenlijk mag ik buiten suiker en zoetstoffen zo ontzettend veel..en bovendien heb ik mijn koolhydratenuurtje waarin ik dus wel normaal kan eten...ideáááál..

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan