Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 5, 2010

Eddydm woog op het moment van schrijven 87.10 kg (bmi: 27.49).

Vrijdag was niet zo'n beste psychologische dag. Buddy schrijft zich uit, potentiele leveranciers stellen zeer vervelende vragen over een project (met kansje om op de rand van wettelijkheid te geraken). Fysisch ook efkens een zwak moment --> gevolg : 's avonds geen fietstocht, maar snel gaan slapen.

Zaterdag: nieuwe dag! start van een weekend waarbij echtgenote niet moet gaan werken. Samen naar de fitness. Start to run 21 :loopband: is pittig maar ... geen probleem. 20' crosstrainer :crosstrainer: vliegt voorbij. De conditie gaat er echt op vooruit. 'k ben fier op me zelf. Namiddag samen genieten van de zon :krant::zonnetje2:
's Avonds mocht Marjan (mijn echtgenote) gaan kijken naar de verbouwingswerkzaamheden in haar ex-ouderlijk huis ('t is ondertussen aan anderen verkocht die het grondig willen herwerken, maar wel in de oude stijl!). 'k had daar niet zo'n zin in. 'k ben ondertussen dan maar eens 30km gaan fietsen.:wielrennen: Dat is voor mij een overwinning op diverse fronten: ten eerste geen vast vooraf uitgestippelde route, ten tweede ongekend terrein, ten derde al in avonduren, dus duister. 't komt dus allemaal neer op 'risicos nemen' en dat is echt niet aan mij besteed, maar 'k moet er aan werken. Net als aan mijn gewicht .... 'k zie positieve dingen gebeuren op de weegschaal, in mijn fysiek, in mijn gevoel .... Laten we hopen dat het zo blijft.

Zondag: iets later uit bed. Nadat Marjan de nodige boodschappen gedaan heeft, besluiten we om de fietsen op de fietsdrager te plaatsen en met de auto naar Laarne te rijden. Mooie streek. Moesten daar toch eens naar toe om daar een huis te gaan bekijken (familiebezit dat wellicht verkocht gaat worden ... ) Gezonde fietstochtje Laarne-Overmere-Uitbergen-Wetteren-Laarne van ongeveer 32km. Prachtig zonnetje. Natuurlijk tegenwind. :storm2:'s avonds wisten we dat we bewogen hadden.
Start to run 22 zal voor een volgende keer zijn!

In een weekend durven we ook nogal eens zondigen! :pasta::wijntje:Boog moet niet altijd gespannen staan. Altijd nee zeggen tegen eten en drinken zorgt er ook voor dat men het niet uithoudt. 'k hoop alleen dat de gevolgen niet te negatief zijn! Maar dat zien we morgen wel!

Aan iedereen nog een prettig weekend!

September 6, 2010 om 07:45
Hoi Eddy,

Ik dacht zal ook nog eens iets in jouw dagboekje schrijven hé ;-)
Als ik dat zo lees ben jij echt wel een actieve vent! Fietsen, lopen,... en nog geen klein beetje! Fantastisch!! Heb zelf ook een jaartje geleden een start to run gedaan en ja da's best afzien, maar eens je die helemaal af hebt word het makkelijker. Ik loop nu nog steeds regelmatig en vind het echt een zalig gevoel achteraf als ik bewogen heb. Alleen moeilijk voor mij om die eerste stap naar buiten te zetten maar eens ik vertrokken ben: heerlijk!!
Echt super dat sporten wat dat met je lichaam doet!!

ik wens je een fijne dag, Eddy!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan