Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 8, 2010

Miepje10 woog op het moment van schrijven 98.10 kg (bmi: 34.35).

Bleeehhhh

Ik heb even een baaldag. :furieus:Eigenlijk gaat het heel goed, met niet snoepen en ik houd me goed aan de voorschriften, beweeg voorbeeldig, kindjes op de fiets naar school,:fietsen: goede training op de fitness, maar kon het even niet laten op de weegschaal te gaan staan, en ja hoor, gewoon 0.3 erbij!!!! :ergboos:
Eigenlijk weet ik wel dat je tussendoor niet moet wegen, en dat je gewicht elke dag schommeld, maar ik heb nu de neiging om even terug het bed in te duiken, dekens over mijn kop en er vandaag niet uitkomen!! :tissues:Ach dat kan ik mijn kids ook niet aandoen, dus we gaan toch maar aan het werk, met een minder goed gevoel. Positief :bigsmile:is weer wel, dat ik geen zin heb om dit gevoel weg te eten, maar nog beter mijn best te doen.

Hopelijk hebben jullie een betere dag
:haha:
Groetjes Annemieke

Onbekend
September 8, 2010 om 05:37
Hey Annemieke,

Snap dat je er van baalt, maar zoals je zelf ook al zegt in je blog schommelt je gewicht elke dag. Elke dag wegen heeft dus in veel gevallen niet heel veel nut (tenzij je een crash dieet volgt, maar die zijn sowieso slecht).

Zelf probeer ik me wekelijks één keer te wegen. Dan let ik ook niet op die schommelingen. En na een week hoor je wel een beetje vooruitgang te zien. Zolang je je maar goed voelt toch? Daar gaat het uiteindelijk om.

In ieder geval, kop op. Morgen zijn ze heus wel weer weg.

Groetjes,

Martin
September 8, 2010 om 07:42
Het was zeker lekker afgelopen weekend. Heerlijk om ff een frisse neus te halen buiten en in te tuin te kunnen rommelen. Hopen dat het de komende dagen toch weer iets lekkerder weer word.
Gisteren ben ik niet bij de consulente geweest, want ze heeft afgezegt. Ik moet vanaaf om half 8, dus ik moet nog ff geduld hebben.
Meestal ligt de weegschaal van thuis en de consulente heel dicht bij elkaar, dus ik kan melden dat ik nu bijna 21 kilo kwijt ben. Ik had nooit gedacht dat het zo snel kon en dat ik het kon volhouden. Ik ben ook benieuwd naar de andere uitslagen van vet en vocht percentage, want die meet de consulente ook.
Gisteren heb ik weer lekker gelopen, want het was gelukkig droog.
Volgende week hoop ik onder de 90 te komen en de 8 eindelijk te zien, want dat is super lang geleden.

Ik snap wel dat je onder je dekbedje wilt kruipen hoor, maar je moet maar zo zien dat het er ook zo weer af is en misschien wel een beetje meer.
Drink iets meer water zodat je meer naar de w.c. moet, dat doet ook nogal eens wonderen.
De wil is er en dat is belangrijk. Als je dan iets wilt eten neem je toch een lekker appeltje ofzo!

Het gaat vast goed komen deze dagen.

:eetje33:
September 8, 2010 om 11:35
hey hey,

Laat je zeker niet ontmoedigen door die paar grammetjes die er zijn bijgekomen. Morgen kunnen ze er al dubbel en dik terug af zijn.
chapeau dat je niet bent beginnen eten om je slecht gevoel weg te werken. Wil je dan toch op zulke momenten iets eten, neem dan een stuk fruit of een potje yoghurt. Zeer weinig calorien, gezond met gezonde suikers, je houdt er een goed gevoel aan over en je lichaam zal je dankbaar zijn.

Ik zou zeggen, succes nog vandaag. Morgen zijn we een andere dag.

Jutha:geloof:
Onbekend
September 8, 2010 om 11:41
Hey,
irritant is dat he, dat je zo goed je best doet, dat je een keer tussendoor wil wegen en dat er dan gewoon wat bij is gekomen ipv eraf!! Ik trap daar ook vaak in, terwijl het inderdaad ook gewoon natuurlijke schommelingen zijn... Wel knap van je dat je je dan niet verliest in snoepen enzo, dat is ook vaak mijn valkuil...
Dus ga zo lekker door en hopelijk geeft de weegschaal over een paar dagen een beter resultaat aan!!
Groetjes Francis
Onbekend
September 9, 2010 om 11:48
Hoi hoi,
ik ben kraamverzorgster en werk fulltime, dus dat betekend in de praktijk meestal 8 dagen werken, dan 3 dagen vrij en vervolgens weer op wacht. Als ik dan op wacht zit is het letterlijk afwachten tot er wat komt, een bevalling of een gezin wat thuiskomt uit het ziekenhuis. Ik weet dus nooit precies wanneer ik begin met werken en das inderdaad af en toe weleens lastig ja met dingen plannen. Maar in de loop der jaren raak je er wel aan gewend hoor, ik plan gewoon mijn dingen en heel af en toe hoef ik gelukkig maar iets af te zeggen omdat ik op dat moment moet gaan werken...
Alleen ja van de week ging ik daardoor dus wel de mist in qua eten en das dan weer niet handig hahaha... Maar ja moet ik gewoon zelf beter over nadenken...
Groetjes Francis
September 9, 2010 om 12:35
he annemieke bedankt voor je reactie, jij hebt het dus ook gehad. het voelt echt heel rot aan ik word er helemaal eng van net of je flauw valt soms.
maar ik hou het goed vol en morgen weer sporten. zaterdag ga ik op de weegschaal, wel eerder dan normaal (maandag) maar ik wil mijn weeg moment veranderen van maandag naar zaterdag toch wat makkelijker.

ik zie dat bij jou ook niet alles van een leien dakje gaat, maar ook wel volhouden he dan komt alles goed.
morgen weer lekker sporten :armoefeningen::fietsdefietsdefiets::gewichten::heffen2:
September 10, 2010 om 07:20
Hoi annemieke,

het is inmiddels al weer 2 dagen later dusss... heb je toevallig nog een weegpoging gewaagd? Of ehhh... :emielopdeweegschaal: heb je hem door het raam gegooid :-)

Ik sta ook een beetje stil en ik merk dat na een succesvolle augustusmaand de klad er langzaam maar zeker een beetje in begint te komen. Gelukkig kan ik de eetbuien ook wel redelijk onder controle houden.

Ik ben ook iemand die soms dagelijks weegt, ik heb ooit eens gelezen dat mensen die dat doen minder geneigd zijn om aan te komen omdat ze meteen ingrijpen als ze het fout zien gaan. Echter één keer per week, schrijf ik de metingen voor mezelf op om zo dan toch een resultaat zonder schommelingen in de gaten te kunnen houden...wellicht een tip voor je.

Verder alles goed? Lukt het sporten nog een beetje? Ik ben vandaag zomaar weer eens lopend naar mijn werk gegaan (40 min. heen en 40 min. terug) Dat scheelt vast weer wat. Nu nog hopen dat het een beetje droog blijft rond vijven want ik heb dus geen plu bij me.

Meid, hou vol! Ik denk eigenlijk dat die paar onsjes er inmiddels alweer af zijn... het is gewoon een kleine maar mentaal wellicht vervelende schommeling. Het komt zeker goed!

We kunnen het!
Groetjes, patricia
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan