Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 8, 2010

Opdebeen woog op het moment van schrijven 104.70 kg (bmi: 34.19).

:scale:

Mijn eerste streefgewicht heb ik bereikt. Ik wilde op mijn middelste dochter haar verjaardag (13 sept) de eerste 5 kilo kwijt. EN DAT IS NU AL...
Het gaat als een speer. Het doet me denken aan mijn alllereerste serieuze lijnpoging zo'n 20 jaar geleden. Ik ging voor het eerst naar de :ww2: en viel daar gemiddeld zo'n 0.7 kilo af in de week. Dat gaat me hopenlijk weer lukken.
Ik doe alleen het beck's boek niet serieus genoeg naar mijn zin. Ik weet niet of mij dat gaat opbreken straks bij de moeilijke dagen maar nu heb ik er niet de focus voor. Ik doe mijn dieet, sport, kijk 2 x per dag bij mijn motivaties om af te vallen, vul mijn eten in op de site en kijk elke dag bij jullie, mijn budies op jullie profiel en schrijf jullie regelmatig. Nog meer doen voor mijn dieet kan ik nu niet opbrengen qua tijd en zin. En voorlopig is het genoeg aan de dalende curve te zien.

September 8, 2010 om 08:05
he meid, goed gedaan hoor :gazodoor2::cheerleader:*9* dat is iets om trots op te zijn.
ik denk dat ik mijn weeg moment op de vrijdag ga doen, maandag vind ik een beetje een rotdag. als je dan eens wat gehad hebt in het weekend zie je dat gelijk en anders heb je nog de hele week om dat er weer af te krijgen.
vanmorgen even stiekem gekeken, maar er was bijna een halve kilo eraf en dat sinds maandag, dus hopen maar dat het doorzet.

jij gaat in ieder geval goed! knap hoor!
September 8, 2010 om 08:41
Klasse dat je je eerste streefgewicht hebt gehaald. Geeft dan weer zo'n goed gevoel om door te gaan he! Ik had vanmorgen weer een weegmoment en er was weer 2,5 kg af! Dus sinds 2 weken 6,2 kg!!
Dit geeft meteen weer een goede opkikker om verder te gaan. Alhoewel ik het soms wel moeilijk heb als het allemaal zo lekker ruikt! Maar honger heb ik niet dus dat scheelt.
Heel veel succes maar weer voor deze week!! :zethemop:en leuk dat we elkaar een beetje kunnen ondersteunen!

Groetjes Annemarie
September 8, 2010, gewijzigd door Birkana op September 8, 2010 om 09:14
:okidoki::knapgedaan::okidoki:

Je gaat echt lekker!

Bedankt voor je tips als reactie op mijn dagboekje. Ik vind het idee om dingen te laten verstoppen een hele goeie. Vooral de dingen die ik echt heel moeilijk te weerstaan vind, zoals chips en drop. De rest lukt me wel ook chocolade en koek enzo.

De avonden alleen waren moeilijker toen ik nog niet lijnde, dat gaat eigenlijk best redelijk op dit moment ook omdat ik gewoon eerder naar bed ga. Als ik tot een uur of een achter de computer zit te studeren moet ik nog even zien hoe ik dat ga doen.

Wat heerlijk dat je je eerste doel hebt bereikt! Gefeliciteerd ermee en geniet er van :) heb je jezelf een beloning beloofd of hoort dat niet bij deze methode?

op naar de volgende kilo's :)

Groetjes van Birkana
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan