Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 8, 2010

Peerfiguur woog op het moment van schrijven 123.90 kg (bmi: 43.90).

Morgen is het 2 weken geleden dat ik geopereerd ben. Ik ben nu helemaal van de pijn verlost (ook die darmkrampen) *9* en eet ondertussen al terug puree, zachtegekookte groentjes en zacht vlees of :visje:
Ook beschuit met light smeerkaas is voor mij een succes (= hmmmmmm) Maar verder durf ik voorlopig weinig uitproberen, meest uit angst om te dumpen, denk ik. Ik vind het ook moeilijk in te schatten of ik "teveel" of te weinig eet en blijft water drinken een probleempje. Wanneer ik er een smaakje aan toe voeg, lukt het beter, maar ik kom in de verste verte nog niet aan 1,5 liter.
Blijven oefenen, denk ik.

:groetjes2:

Onbekend
September 9, 2010 om 13:07
:hallo3:Birgit :bloem2::bloemetje:

Wat lekker dat de arts tevreden was.Maar het fijnste is toch denk ik dat je darmkrampen voorbij zijn.Heerlijk hè dat je alweer een beetje groente,puree en vlees of vis kunt eten.Maar je moet ook niet te bang zijn voor een dumping want het is toch heel belangrijk dat je weer "normaal" probeert te eten.Maar waarom drink je eigenlijk water??Daar zit helemaal geen voeding in.Je kan beter karnemelk of optimel drinken want dan krijg je gelijk weer wat eiwitten binnen.Vraag maar eens aan Brenda die heeft al wat meer ervaring met wat je beter wel of niet kan eten of drinken.
Voor komende week weer heel veel succes gewenst en ik ben blij dat het nu zo goed met je gaat.

Veel liefs en een knuffel van Marijke:knuffel:

:bloemenlijn1:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan