Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 8, 2010

Stephanie26 woog op het moment van schrijven 81.90 kg (bmi: 28.34).

:dagboekje03:

Zo daar ben ik weer! De afgelopen weken heb ik fulltime gewerkt, dat betekend dat ik elke dag om 6 uur moest opstaan... 7 uur de deur uit en 's avonds om 19 uur weer thuis. Snel eten en dan om 10 uur weer naar bed.Ik heb dus niet veel tijd gehad om te sporten en durfde ook niet op de weegschaal te gaan staan omdat er ook een hoop lekkere dingen naar binnen gingen. Maar... Nu ik weer naar school ga moet ik er toch weer aan geloven. Dus van de week toch maar op de weegschaal gaan staan. En wat denk je! Nog geen halve kilo aangekomen :D Geweldig. Maar ik ga der wel weer tegenaan.

Sport:
Deze week ben ik al 2 dagen naar de sportschool geweest. Deze zit op het terrein van de univeriteit dus ik heb met mezelf afgesproken om elke dag dat ik college heb te blijven hangen en te gaan sporten. En dat is dus gelukt! Ik heb een yogales gevolgd (die was zwaarder dan je denkt!) een BBB-les en een Aerobicsles.


Eten:
Dit ging iets minder goed deze week. Toch gesnoept terwijl ik dat de laatste tijd eigenlijk nog maar weinig deed. En de maaltijden zijn ook niet altijd even gezond. Daar moet dus aan gewerkt worden!

:hugsandkisses:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan