Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 8, 2010

Adyn woog op het moment van schrijven 83.30 kg (bmi: 29.51).

:hallo5:Ik heb me voorgenomen het moet me nu gaan lukken ik wil afvallen want we zijn in Januari 50 jaar getrouwd en dan wil ik zeker 10 kilo kwijt zijn . Ik hoop dat jullie me steunen. Groetjes Adrie:totmorgen01:

September 10, 2010 om 17:24
Hallo Iris.
Ik ben goed begonnen niks geen snoep gehaald wel een bak vol met fruit en ik ben toch deze week al 7 ons afgevallen dus ik ben best een beetje trots op me zelf haha:geboftmetjou:en het gaat me lukken deze keer ik ben er klaar voor .OOk heb ik het springtouw gekocht eens kijken of dat me nog lukt maar ik ben sportief dus komt goed vanavond heb ik nog 10 km gefietst met me vriendin:boodschappenopdefiets:Bedankt alvast dat je me wil steunen doet me goed . Liefs en groetjes Adyn
September 11, 2010 om 17:03
:slaaplekker:Hallo Buddy.
Ik noem je maar even zo want ik weet niet je echte naam. Maar ik had vanavond een bbq en het is heel goed gegaan veel rauwkost gegeten en weinig vlees ja een sate maar ik mocht wel iets ook geen wijn genomen dus ik ben best wqel een beetje trots op mezelf . Morgen komen me kinderen eten en de afspraak was we zouden chinees gaan halen dus nu wel even moeilijk wat ik zal nemen?
:evendenken:Ik ga nu zo lekker naar me bedje toe had best een drukke dag. Groetjes Adyn:prettigweekend:
September 12, 2010 om 08:59
Hallo Iris,
Nou dan weet ik wat ik ga eten dus het komt goed ja:noproblem::sushi: het wokken vind ik ook echt lekker en gezond doe ik ook wel eens samen met mij man maar met zo een koppel wordt me dat te duur.ik ga nu een groentesoepje eten zonder vet alleen groenten en nog lekker ook. Ik wens je een fijne dag verder .:tomaat:Groetjes Van adyn
September 15, 2010 om 14:43
Hallo Iris.
Er is weer 40ns af goed he ik ben echt trots op me zelf hoor en eet toch ook lekker dus het geeft me echt weer energie om door te gaan.
Groetjes Adyn
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan