Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 12, 2010

Rosake woog op het moment van schrijven 52.50 kg (bmi: 22.14).

:hallolievebuddys::fflangs: het zijn hele drukke dagen geweest dat ik absoluut geen tijd had om op de site te komen. Vandaag grote receptie gehad in Aarschot daar is de nieuwe schowroom van Nissan open gegaan dus zijn het 3 hectische dagen geweest. Ik ben mee gaan helpen om de :blauweauto::tuningcar:naar daar te doen en heb 2 dagen laat gewerkt. Vanaf morgen ga ik terug antwoorden op jullie dagboekjes,en zeker minder eten want deze avond heb ik teveel vanalles en nog wat gegeten, ik vertel het morgen wel verder maar nu kruip ik onder de wol :zzzz:. :eenfijnweekend::goodnight1:.................................................................................................................... :dagboekje08: Hier ben ik weer , vandaag is mijn dochter 31 jaar geworden , dus deze voormiddag zijn wij samen naar de markt geweest en een lekker :broodjevanalleswat: gaan eten deze middag . Nu zondag gaan wij met zen allen uiteten want nu is het te moeielijk met de :jamie::tienerjongen:in de week.Ja Buddy's wat is de tijd gevlogen over 31 jaar om 2h45 is ze ter wereld gekomen en nu een volwassen vrouw en moeder van twee spruiten.Het gaat allemaal zeer vlug , verder is het een rustige dag, straks ben ik aan het :stofzuigen2::moppen::stoffen: geweest en nu ga ik nog wat :berichten: beantwoorden en om 18h30 naar de:tandarts: een chek-up laten doen, deze avond ga ik het rustig houden en wat :voordebuis: kijken. :lievbuddys: jullie allemaal gedragen he! :oy::totlater::hi:.............................................................................................................................................................. :goedemorgen2::halloallemaal:Wat een :hondenweer:hier gisteren :zonnetje2: en 24gr. en nu :rotbui2:. :lievbuddys: ik heb twee heerlijke dagen gehad aan zee en ben terug thuis van gisteren avond laat . Deze morgen was de :nietlieveweegschaal: 200gr. in :stijgendelijn: maar ja ik weet hoe het komt hoor , gisteren mosselen gegeten met :patat:aan zee en veel te weinig :waterdrinken:. Vandaag ga ik in de namiddag fitnessen en voor de rest een beetje lezen en:genietuhhhh:van de rust want morgen begin ik terug te werken na 2 1/2 maand verlof , wel maar enkele uren in de week maar toch is het terug een aanpassing. Verder een :honduitlaten:maken en nu lieverds allemaal ga ik een lekker :lovecoffee:drinken en ontbijten nog een heerlijke zondag allemaal en :groetjesbuddies2:

September 12, 2010 om 08:59
Oh Rosina die 200 gram:pijlup: komen wel weer goed. Je weet de oorzaak;)
Veel :crosstrainer::krachttraining::armoefeningen:plezier en voor morgen weer sterkte om de arbeid weer op te pakken.

:bighug:
September 12, 2010 om 09:14
sorry voor het laat reageren..
nja eten gaat nu net ietsje beter..
& nee thuis gaat het nog niet zo goed.;
tzelfde nog altijd..
Doe mn best,dinsdag weer naar psycholoog.
& nja op foto's mss wel.. maar int echt niet zo :(
Dankje voor je steun! xx
September 13, 2010, gewijzigd door Fazant op September 13, 2010 om 03:48
:hola: Rosina,

Ik heb geloof ik ergens iets gemist. Is wist niet de je zo lang niet werkte:gezinsmanager:?
Maar nu weer aan de slag geeft in ieder geval regelmaat en misschien minder trek in :ilovechocolatesmilie:
Ik heb weer een blok van 85% gekocht. Als ik daar een stukje van 10gr van neem ben ik voldaan en kan de rest laten liggen.

Werk ze en:groepsknuffel: van Hanny
September 13, 2010 om 11:22
:hoeishethier:

Is het meegevallen om weer aan het werk te gaan vandaag????

Vind het fijn dat je je in balans voelt en gewoon verder gezond proberen te eten en ja af en toe :patatje: of :chocolade: of ge woon lekker:tafelen: moet kunnen. :genieten: hoort er gewoon bij.

Zelf loop ik nu al een paar weken te dubben zal ik nog wel proberen met mijn gewicht:pijldown: te gaan of zal ik dat niet doen. Dan denk ik om naar de 65 kg te gaan. 5 kg lijkt niet zoveel maar in mijn beleving is het nu een heel eind:moron: Ben er nog niet uit. Tot nu toe voel ik me prima, maar ja eigenlijk is het bij mijn lengte een mooier gewicht die 65. Het blijft nog:ffdenken: Als ik doe is het puur alleen voor mezelf. Aan de andere kant denk ik waarvoor. Als ik dan zie hoe :lievbuddys: ontzettend hun best doen en bijna niet afvallen. Maar goed de tijd zal het leren.
Zo heb ff bij je gezeurd:tong: Niet te zwaar aan tillen hoor:lacheuh:

Ga je vanavond weer naar de fitness?

In ieder geval een fijne avond en voor straks :slaaplekker:

:bighug::matasch:
September 14, 2010 om 13:29
:birthday01: met de verjaardag van jouw dochter. Was het gezellig de lunch zo samen?

31 jaar dat wordt onze oudste in januari en jongste wordt 27 in november.

Rosina dat vind ik juist zo goed van jouw dat je blijft :volhouden: om die paar kilootjes kwijt te raken :complimentjes: Volgens mij is het hoe minder je nog moet afvallen of in jouw geval niet veel, hoe moeilijker het is. Daarom :petjeaf: voor jou!

Wat leuk je werk bij een Nissan garage. Ben jij de enige vrouw tussen allemaal mannen? Wel lekker dat jezelf je uren kan indelen. Doe je administratie? Alhoewel je helpt ook om de showroom op orde te maken als er weer een show is heb ik wel eens gelezen. Rij jezelf ook in een Nissan? Hebben vroeger ook in Nissan micra gereden en daarvoor in Datsun. Nu is het Toyota Corolla en een Daihatsu Cuore.

Geniet maar heerlijk van je rustige avond en kan je je deze week heerlijk voorbereiden op het uit:tafelen: gaan in het weekend.

:bighug:
September 14, 2010 om 16:09
gefeliciteerd met je dochter:ballon02:
gezellig zo samen lunchen,heb je lekker gegeten?

ik heb nog kleine kinderen,maar ik vind het al hard gaan,als mn dochter jarig is denk ik altijd pff over 3 weken ben ik weer ouder hahaha.mn dochter is over 2 weken jarig dus nog 5 weken en dan ben ik weer aan de beurt.
nou en zaterag heb je gezellig etentje,leuk hoor.

nou lief trusten en spreek je snel weer
September 15, 2010 om 08:22
:goedemiddag2: Rosina,

Dat je gisteravond gezondigd hebt is toch helemaal niet raar jouw:lady04: was jarig en dan moet dat kunnen. Zijn soms zware tijden;), maar het was uiteindelijk feest.

Fijne dag. :bighug:
September 17, 2010 om 07:16
Hey,

Ik had inderdaad wat alcohol gehad vorige keer met die ruzie.
Mijn schoonvader ook veel te veel.
Dus wil nu ff niet drinken daar.
En alcohol stop is natuurlijk sowieso goed voor de lijn.
Ik hoop dat je een lekker etentje hebt met dochterlief en de rest.
En je goed gedragen dit weekend ook ;)

:mumble:
September 18, 2010 om 04:49
Wat heb jij het weer druk gehad! Wel mooi zeker een nieuwe showroom.

Een hele :lieveweegschaal: wens ik je toe.

:bighug:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan