Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 12, 2010

Wandelgrietje woog op het moment van schrijven 76.30 kg (bmi: 26.09).

Zaterdag
Vanmiddag naar mijn schoonmoeder gereden in Voorthuizen, zomaar eventjes langsgaan op de camping. Het is mooi weer dus misschien nog een keertje buiten zitten!
We kwamen half drie aan, maar ik had om twaalf uur mijn laatste maaltijd, een Atkinscracker met ei en een beker Atkinscoffee shake. Om vijf uur begon mijn maag toch wel erg te knorren en mijn lieve schoonmama had alleen maar chippies en rijstcrackers als snack. Helaas geen kaasblokjes of olijven ofzo..............:olijven: dus dat was even tandhakken!
Gelukkig gingen ze vroeg eten, om half zes kon ik aanvallen!

Ontbijt:
Griekse yoghurt en siroop
Lunch:
Atkinscracker met ei en yoghurtmayo:ei2: en koffie shake
Diner:
Stukjes kip, halve karbonade, een sausijsje een lepel sla (helaas aangemaakt met suiker!) en een flinke hoeveelheid ui en paprika.:grotebout:

Ze hadden ijs toe maar dat heb ik afgeslagen.:milkshake:
En bij de koffie had ze iets van een puddingbroodje, het zag er vies uit, leek net of het bladerdeeg niet gaar was! Dat heb ik aan mijn man gegeven. Later vroeg ik aan hem of het nog te eten was, hij vond het heerlijk want er zat iets van pudding in.

Zondag
Een lui dagje vandaag!
Heel misschien vanmiddag eventjes hardlopen, maar het regent nu dus dat kijk ik even aan.
Ik weet nog niet wat ik ga eten vandaag, mijn ontbijt zoals gebruikelijk heb ik alweer binnen en dat was weer genieten, zo lekker vind ik die yoghurt!
Meestal eten we patat:patat:op zondag maar ik heb een maaltijdsalade:wortel: gepland, zonder de koolhytdraten die vis ik er tussenuit.
Lunch:
wentelteefje a la springtime (op forum 1kiloperweek) en kaas als tosti
beker water met citroen en ijs (je moet er een feestje van maken!)
Tussendoor:
macadamianootjes
Beweging:
30 minuten joggen, 't is er toch nog van gekomen vandaag! Heerlijk weer om te joggen, man en zoon zijn nu op weg voor 15 km (da's mij iets te ver hahaha!)

September 12, 2010 om 06:13
Hoi,

Ach als het maar gezellig was toch?
Maar als ik vergelijk wat jij eet op een dag en wat ik eet dan eet ik toch heel wat meer maar ik val wel goed af hahahaha
Ik denk dat je op een gegeven moment zelf wel weet met hoeveel voedsel je goed afvalt, bij mij werkt het het beste om 6 keer op een dag wat te eten doe ik dat niet dan val ik dus ook niets af.
Had alleen een terugval van 3 kilo omdat ik met champix begonnen was( wilde stoppen met roken maar dat laat ik nu dus maar even ben er direct weer mee gestopt) maar ben die kilo's gelukkig weer kwijt dus ga nu vrolijk weer door.

Fijne zondag en veel succes

Gr Anita
September 12, 2010 om 06:41
Hoi Ineke, bedankt voor je reactie. Ondertussen is het weer verandert, maar ik hoop dat het vanaf morgen weer beter gaat! Ik ga jou volgen hoor, succes!
:amaletsijs:
September 12, 2010 om 06:46
Hallo,

Gewoon even in mijn dagboek kijken, ik houd het iedere dag bij staat wel vaak hetzelfde in maar dat is meer voor het gemak en dat ik een leidraad heb,
Magere kwark met suikervrije limonadesiroop is een favo en stukje kaas met komkommer en tomaat.
Een ei in 8 partjes en dan plakjes rookvlees erom kan ook.

Gewoon ff neuzen in mijn dagboek en dan kom je nog wel meer tegen denk ik is allemaal Frankproof

Gr Anita
September 12, 2010 om 07:50
Ik eet nu eenmaal liever kwark en yoghurt ipv brood en zitten ook veel eiwitten in en dat is de bedoeling met het Dr Frank dieet.
Whey is een eiwitpoeder, dat is puur voor het gemak als ik werk om mee te nemen als lunch, eiwitrijk laag in kh.
Onbekend
September 12, 2010 om 08:55
Hoi Ineke, bedankt voor je reactie, ik had een zelfgebakken prodimed-broodje mee hoor, daar doe ik dan zongedroogde tomaatjes en italiaanse kruiden door, dat geeft het net een lekkere smaak. En komkommer had ik mee! Heb geen honger gehad alleen maar lekkere trek :)

Succes weer
:snoopy66
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan